Doorgaan naar hoofdcontent

Hoe maak je Scribbles blij?

Door haar favoriete muziek van @CALEFAX te combineren met haar favoriete bewegingsvorm. En daar een mooi filmpje van te maken.

Wanneer herhalen jullie dit concert jongens?!


Reacties

  1. Ik zat in de zaal. En nog bijna vooraan ook... Beetje jaloers nu zeker ;-) En dank voor het filmpje, leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @schrijver: Een béétje?! Dan ben ik echt vreselijk super intens veel jaloers! Maar goed, deze fijne heren zullen míj herkennen op straat én hartelijk groeten. Dat maakt het wel weer 1-1 lijkt me ;-)

    Alvast veel plezier bij een volgend concert.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Wisseltrofee

Ik mag als officiële zingevings vrijwilliger  aanschuiven bij de jaarlijkse algemene ledenvergadering van team Willem. Zo zit ik ineens in een net iets te krappe zaal vol Geestelijk Verzorgers. Door een speling van het lot kwam ik tegelijk aan met m'n mentor, vochten we om de laatste parkeerplaats en zaten we even later naast elkaar aan de thee. Een mooie gelegenheid om hem om raad te vragen over m'n eerste echte cliënt, want ik vond het allemaal best pittig. Volgens mij zit zij meer in de crisisfase dan in de aandachtfase en heeft ze nood aan een 'echte' geestelijk verzorger. "Bel me!", zegt hij gelijk. En hij wil de volgende keer ook wel mee. Kijk, daar heb ik wat  aan! Voor ik het weet staat er ineens een Willem-quiz op de agenda. Een quiz? Ja, ik had me kennelijk moeten verdiepen in de mooie cijfers uit het jaarverslag van 2023. Oh jee, die was me even ontgaan. In een vrolijke petje-op-petje-af variant racen we door de prestaties van dit zinvolle netwerk.