Doorgaan naar hoofdcontent

Hoe maak je Scribbles blij?

Door haar favoriete muziek van @CALEFAX te combineren met haar favoriete bewegingsvorm. En daar een mooi filmpje van te maken.

Wanneer herhalen jullie dit concert jongens?!


Reacties

  1. Ik zat in de zaal. En nog bijna vooraan ook... Beetje jaloers nu zeker ;-) En dank voor het filmpje, leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @schrijver: Een béétje?! Dan ben ik echt vreselijk super intens veel jaloers! Maar goed, deze fijne heren zullen míj herkennen op straat én hartelijk groeten. Dat maakt het wel weer 1-1 lijkt me ;-)

    Alvast veel plezier bij een volgend concert.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Kijk om je heen

  Na de schokkende uitslag van deze verkiezing merk ik dat ik vooral heel stil word. Hoe graag ik ook mijn wijze steentje wil bijdragen aan een 'hoe komt dit toch' of 'hoe nu verder', ik geloof niet dat ik daar de stem of de pen voor heb. Ik ben meer van het fluisteren en het potlood. En van het branden van een vredesvlammetje in m'n hart en woonkamer. Gelukkig buitelen columnisten al over elkaar heen met scherpe analyses. Mijn favoriete Correspondent heeft zelfs  een heel dossier  over wat er gaande is. En natuurlijk weten onze cabaretiers hier de komende tijd ook wel raad mee.  Ik laat alle duiding en lawaai maken dan ook graag aan hen over. Wat me wel raakt en inspireert zijn de slotwoorden van Dolf Jansen op Radio1 . Laat ik mijn bescheiden podium dan maar openstellen voor zijn hoop en medemenselijkheid. Want mijn hemel wat gaan we dat nog nodig hebben... "In het volle licht stappen lijkt me nu wel een goed idee. Zie wat er gaande is. Kijk om je heen wie je