Doorgaan naar hoofdcontent

Hoe maak je Scribbles blij?

Door haar favoriete muziek van @CALEFAX te combineren met haar favoriete bewegingsvorm. En daar een mooi filmpje van te maken.

Wanneer herhalen jullie dit concert jongens?!


Reacties

  1. Ik zat in de zaal. En nog bijna vooraan ook... Beetje jaloers nu zeker ;-) En dank voor het filmpje, leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @schrijver: Een béétje?! Dan ben ik echt vreselijk super intens veel jaloers! Maar goed, deze fijne heren zullen míj herkennen op straat én hartelijk groeten. Dat maakt het wel weer 1-1 lijkt me ;-)

    Alvast veel plezier bij een volgend concert.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Een kwart eeuw

En dan is het nu officieel: m'n grote jubileum. Vandaag precies 25 jaar geleden begon mijn eerste werkdag bij Bibliotheek Hengelo. Waarmee ik definitief de droom van een leven in de muziek achter me liet. Toch handig, twee diploma's. Ik begon in een bibliotheek met één pc en telefoon per kantoor en communiceren ging vooral via post en fax. Op de studieafdeling stond nog een kaartenbak, als back-up voor de digitale catalogus. Als inlichtingenmedewerker heb ik flink wat microfiches van oude kranten opgeruimd in het juiste hoesje, want die kon de klant echt niet zelf op volgorde zetten. Afijn, het waren andere tijden. De eeuwige constante was mijn inzet voor leesplezier en leesbevordering op basisscholen. Het ontwikkelen en aan de man brengen van een programma voor alle groepen en in een structurele samenwerking deed ik eerst lokaal, toen provinciaal en uiteindelijk landelijk. Dit jaar viert Nederland het 10-jarig bestaan van de Bibliotheek op school .  Vorige maand hoorden we dat