Doorgaan naar hoofdcontent

VertragingDat is nou jammer.

Na een heerlijk ontspannen weekend.
Met veel gerealiseerde voornemens voor lichaam en geest.

Na een productieve Bibliotheek op school-dag.
Met inspirerende gesprekken over centrale ondersteuning voor bibliotheken in Overijssel.

Na een strakke hang-out met m'n vaste landelijke collega's.
Met stevige afspraken voor een sterke communicatie op de Bibliotheek2daagse en de NOT.

Na al die voortvarende stappen, denkt m'n lijf: "het is wel even mooi geweest".
Dikke keel, natte neus, warme wangen, rillerige rug. U kent het wel.

Het goede nieuws: ik had m'n agenda al leeg georganiseerd.
Dit wordt een rustige week, lieve mensen.
De versnelling staat in z'n één.

Reacties

 1. Ja, ik ken het zeker wel en realiseer me nu pas dat er bij mij waarschijnlijk ook iets onderweg is ... voor mij dus ook even rustig aan en straks kippensoep met heel veel pepertjes. Dan zweet je het meteen lekker uit (volgens beproefd recept van Babbe). Ik zal aan je denken!
  Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou, ik ben er gelukkig snel doorheen gekomen. Twee dagen rustig thuiswerken helpt ook prima. Beterschap (alvast!). X

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Een kwart eeuw

En dan is het nu officieel: m'n grote jubileum. Vandaag precies 25 jaar geleden begon mijn eerste werkdag bij Bibliotheek Hengelo. Waarmee ik definitief de droom van een leven in de muziek achter me liet. Toch handig, twee diploma's. Ik begon in een bibliotheek met één pc en telefoon per kantoor en communiceren ging vooral via post en fax. Op de studieafdeling stond nog een kaartenbak, als back-up voor de digitale catalogus. Als inlichtingenmedewerker heb ik flink wat microfiches van oude kranten opgeruimd in het juiste hoesje, want die kon de klant echt niet zelf op volgorde zetten. Afijn, het waren andere tijden. De eeuwige constante was mijn inzet voor leesplezier en leesbevordering op basisscholen. Het ontwikkelen en aan de man brengen van een programma voor alle groepen en in een structurele samenwerking deed ik eerst lokaal, toen provinciaal en uiteindelijk landelijk. Dit jaar viert Nederland het 10-jarig bestaan van de Bibliotheek op school .  Vorige maand hoorden we dat