Doorgaan naar hoofdcontent

Oppepper


Ik heb groot nieuws! Vandaag kan je geluksdag zijn. Het is geen kwestie van toeval, het is een kwestie van kiezen. Want gelukkige mensen zijn gewone mensen die hun eigen geluk maken door te denken en zich te gedragen op een manier die het geluk in hun leven creëert. Dit is wat ze anders doen.

Gelukkige mensen:
 1. hebben een ontspannen en bewuste houding.
 2. gebruiken intuïtie en instinct om succesvolle beslissingen te nemen.
 3. hebben oog voor kleine dingen en lossen kleine problemen op.
 4. behandelen hun mislukkingen als een kans om te leren en te groeien.
 5. waarderen wat ze op dit moment hebben.
 6. werken elke dag ononderbroken aan het bereiken van hun doelen.
 7. helpen waar ze kunnen.
 8. hebben de neiging om de positieve kant te zien van hun tegenslag.
 9. genieten van nieuwe ervaringen en nemen berekende risico's.
 10. geloven in Kunnen.
Dus, degenen die verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen leven en daden, weten dat geluk gecreëerd kan worden. Geloof elke dag in jezelf en in je vermogen om gelukkig te zijn, en na verloop van tijd zal je het zijn.

Ik weet niet zeker of het echt zo 'eenvoudig' is, maar ik vind het wel een mooi rijtje. En bijzonder om eens bij stil te staan vanuit m'n eigen handelen en geluksbeleving. Ben benieuwd of u ook hier en daar een oei-gevoel heeft. Geeft niks, het is nooit te laat om anders te kiezen!

Bron

Reacties

 1. Geen oei-gevoel bij mij. Aanvaarding... Succes bij jouw oei-gevoel items in het rijtje dus ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Spa met bubbels

Het is al een tijd te druk. Ik ben al een tijd te moe. M'n lichaam doet zeer op plekken waar het nooit eerder zeer deed. Maar volgens de dokter ben ik kerngezond. Het zal een combinatie van factoren zijn, waaronder die beruchte vrouwenfase. Tijd dus voor wat verwennerij. Op advies heb ik een aantal Floatbaden geboekt in een magnesium spa. Een uur drijven in warm magnesiumwater in een prikkelarme cabine. Het schijnt voor alles goed te zijn wat met lichaam en geest te maken heeft. Kom maar door! Na een liefdevolle uitleg gaat de deur van m'n privé kamer op slot en neem ik eerst een heerlijke douche. In de cabine is het toch echt wel zoeken naar de juiste houding. Wat leg ik onder m'n hoofd. Hoe voorkom ik dat er water in m'n oren loopt. Jeetje, dat zout prikt echt op kleine wondjes! Ja, zo lijkt het lekker te zijn. Hè prut, licht vergeten uit te doen. Toch maar die warme cabine weer uit en dan opnieuw m'n houding zoeken. Dat valt nog niet mee zeg, een uur ontspannen.