Doorgaan naar hoofdcontent

Aanmelding

Een regenachtige zondag.
Huis en geest opgeruimd.
Tijd voor iets nieuws, dus.
Vooruitlopend op de training 23 dingen dacht ik...
Hyven doe ik al zo'n beetje, maar bloggen?
Dat moet er dan ook maar eens van komen.

Hoe het allemaal werkt, is iets voor de volgende regenachtige zondag!

Reacties

 1. Kijk aan...een mooie start :-)
  Pas je wel even de link naar mijn weblog aan? Het is www.stella.in Je ziet binnenkort wel waarom ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ben je toch een bezige bij!
  Bloggen op een regenachtige zondag.

  Alvast een prettig weekend,

  Marloes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tsja, het zal vast nóg wel een een zondag (regenachtig of niet) of een vrije maandag kosten denk ik...

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Wisseltrofee

Ik mag als officiële zingevings vrijwilliger  aanschuiven bij de jaarlijkse algemene ledenvergadering van team Willem. Zo zit ik ineens in een net iets te krappe zaal vol Geestelijk Verzorgers. Door een speling van het lot kwam ik tegelijk aan met m'n mentor, vochten we om de laatste parkeerplaats en zaten we even later naast elkaar aan de thee. Een mooie gelegenheid om hem om raad te vragen over m'n eerste echte cliënt, want ik vond het allemaal best pittig. Volgens mij zit zij meer in de crisisfase dan in de aandachtfase en heeft ze nood aan een 'echte' geestelijk verzorger. "Bel me!", zegt hij gelijk. En hij wil de volgende keer ook wel mee. Kijk, daar heb ik wat  aan! Voor ik het weet staat er ineens een Willem-quiz op de agenda. Een quiz? Ja, ik had me kennelijk moeten verdiepen in de mooie cijfers uit het jaarverslag van 2023. Oh jee, die was me even ontgaan. In een vrolijke petje-op-petje-af variant racen we door de prestaties van dit zinvolle netwerk.