Doorgaan naar hoofdcontent

De eerste tips

Blogger vraagt automatisch om een woordverificatie als je een reactie plaatst. In de hoop spam en ongewenste bezoekers tegen te houden. Je kunt dat uitschakelen.
Niet doen! Ik had de eerste grappenmaker al op bezoek.

Wil je weten hoe vaak jouw blog wordt bezocht?
Open een account bij iStats. Als je kiest voor Brons is het resultaat niet zo gedetailleerd, maar wel gratis. Je ontvangt een code, die je als afbeelding kunt uploaden. Klik op het oranje grafiekje onderaan mijn blog voor een voorbeeld.

Reacties

Een reactie posten

Populaire scribble

Nederland Leest Grote Letters

Onlangs werd de titel voor de campagne Nederland Leest 2009 bekend gemaakt: Oeroeg van Hella Haasse. Vanaf eind oktober staan alle bibliotheken weer vol met die bekende pocketuitgave van deze debut-roman uit 1948. En iedereen denkt al na over activiteiten bij het thema, om weer zoveel mogelijk mensen in de bibliotheek en aan het lezen te krijgen. Want dat is toch het doel van deze campagne: heel Nederland leest hetzelfde boek en praat erover of doet er iets mee. Heel Nederland? Dus ook de mensen die - om welke reden dan ook - onze taal niet zo machtig zijn? Jazeker! Want vorig jaar konden bibliotheken ook een aantal exemplaren bestellen van een vereenvoudigde uitgave . Kortere zinnen, makkelijker woorden, grotere letter, eenvoudiger leesbaar. Mulisch voor beginners, zeg maar. Heel prettig voor die doelgroep laaggeletterden, die we zo graag met het lezen willen helpen. Maar hoe zit het dan met die ouderen, of slechtzienden, die afhankelijk zijn van onze collectie Groot Letterboeken ?