Doorgaan naar hoofdcontent

Als de dag voorbij kruipt...

Viavia (zo gaat dat op internet) ontdek ik De dag kruipt voorbij. De inhoud is grappig. Je blijft kijken, lezen, klikken en ontdekken.

Maar wat me vooral fascineert is de vorm. Aan alles is gedacht en alles is mogelijk. The sky is the limit met onze huidige webdesign. En alles werkt!

Waarom is het dan soms toch zo moeilijk om gewone basale (informatieve) websites goed en snel te laten functioneren?

Reacties

Een reactie posten

Populaire scribble

Verstopt en (bijna) vergeten

Ondanks dat het de heetste dag van het jaar lijkt te gaan worden, besluiten we het spontane plan voor een bucketlist wandeling door te zetten. Tijdens m'n studie ontdekte ik dat mijn grootouders eind jaren '20 als tieners de Sterkampen in Ommen hebben bezocht, waar Khrisnamurti zijn Theosofische Vereniging oprichtte rondom kasteel Eerde van baron Philip van Pallandt. Er loopt nog altijd een wandelroute over 'het vergeten pad' waar deze 'beeldenstormer' en zijn toeschouwers vele lezingen en meditaties hebben beleefd. Tijd om in die voetsporen van m'n grootouders te stappen. We starten met koffie daar waar we zeven uur later met een welverdiende ijsco eindigen: de stationsrestauratie van Ommen. Ik duik nog even snel het toilet in, is het plan. Maar als ik binnenkom en om me heen kijk, zie ik alleen ramen en een vrolijke muur. "Is hier misschien ook een toilet?", vraag ik bijna verontschuldigend. "Ja hoor, onder het poortje door", zegt de g