Doorgaan naar hoofdcontent

ZEN en de kunst van het bloggen

Deze cursus levert ons twee beloningen op: een certificaat (!) en een Creative ZEN.
Een wat?

Oké, 't is geen iphone, maar voor mij is dit al grensverleggend genoeg. 4Gb opslagruimte voor muziek, foto's, video, podcasts en 32 radiozenders. Hij laadt zich op aan de pc, dus geen batterijengedoe meer.

Leuk speelgoed, maar dan... Je bent een hele avond kwijt met weer een ontdekkingsreis door alle instellingen en mogelijkheden. Dan moet je toch op zoek naar een handig soort opbergdoosje, want zo neem je hem dus niet mee in je jaszak. Dan blijkt in de trein dat mijn muziekkeuze en bescheidenheid niet is opgewassen tegen die van m'n reisgenoten. Ik hoor al hun muziek door m'n eigen oordopjes heen. En die geprogrammeerde radiozenders... kan iemand me uitleggen hoe ik hier radio4 aan kan toevoegen?

(kleine zucht)... en dan ben ik pas bij ding 3?!

Reacties

  1. Waarom niet een iPod Astrid????

    BeantwoordenVerwijderen
  2. en daar heeft Stella natuurlijk gelijk in; deze gaan eerder dood.. Handige tips en docs tbv je ZEN vind je op http://diriwout.wordpress.com

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @stella: Je mag een gegeven paard natuurlijk nooit... Maar dit beestje kost wel even 100 euri, heb ik al ontdekt. Toch een zoektocht naar handige tips waard!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Een kwart eeuw

En dan is het nu officieel: m'n grote jubileum. Vandaag precies 25 jaar geleden begon mijn eerste werkdag bij Bibliotheek Hengelo. Waarmee ik definitief de droom van een leven in de muziek achter me liet. Toch handig, twee diploma's. Ik begon in een bibliotheek met één pc en telefoon per kantoor en communiceren ging vooral via post en fax. Op de studieafdeling stond nog een kaartenbak, als back-up voor de digitale catalogus. Als inlichtingenmedewerker heb ik flink wat microfiches van oude kranten opgeruimd in het juiste hoesje, want die kon de klant echt niet zelf op volgorde zetten. Afijn, het waren andere tijden. De eeuwige constante was mijn inzet voor leesplezier en leesbevordering op basisscholen. Het ontwikkelen en aan de man brengen van een programma voor alle groepen en in een structurele samenwerking deed ik eerst lokaal, toen provinciaal en uiteindelijk landelijk. Dit jaar viert Nederland het 10-jarig bestaan van de Bibliotheek op school .  Vorige maand hoorden we dat