Doorgaan naar hoofdcontent

ZEN en de kunst van het bloggen

Deze cursus levert ons twee beloningen op: een certificaat (!) en een Creative ZEN.
Een wat?

Oké, 't is geen iphone, maar voor mij is dit al grensverleggend genoeg. 4Gb opslagruimte voor muziek, foto's, video, podcasts en 32 radiozenders. Hij laadt zich op aan de pc, dus geen batterijengedoe meer.

Leuk speelgoed, maar dan... Je bent een hele avond kwijt met weer een ontdekkingsreis door alle instellingen en mogelijkheden. Dan moet je toch op zoek naar een handig soort opbergdoosje, want zo neem je hem dus niet mee in je jaszak. Dan blijkt in de trein dat mijn muziekkeuze en bescheidenheid niet is opgewassen tegen die van m'n reisgenoten. Ik hoor al hun muziek door m'n eigen oordopjes heen. En die geprogrammeerde radiozenders... kan iemand me uitleggen hoe ik hier radio4 aan kan toevoegen?

(kleine zucht)... en dan ben ik pas bij ding 3?!

Reacties

  1. Waarom niet een iPod Astrid????

    BeantwoordenVerwijderen
  2. en daar heeft Stella natuurlijk gelijk in; deze gaan eerder dood.. Handige tips en docs tbv je ZEN vind je op http://diriwout.wordpress.com

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @stella: Je mag een gegeven paard natuurlijk nooit... Maar dit beestje kost wel even 100 euri, heb ik al ontdekt. Toch een zoektocht naar handige tips waard!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Berlijn - Stadsbeer Schnute

Berlijn dankt haar naam en stadswapen aan de beer. Er doen veel verhalen de ronde over de relatie tussen beer en Berlijn. De meest overtuigende is de hypothese van onderzoeker Theodor Zell. Volgens Zell is de stad Berlijn gesticht in de buurt van een plaats waar zich veel beren ophielden, ter hoogte van de huidige Nederlandse ambassade . Dit was aan het eind van de twaalfde eeuw een ondiepe, vlakke plaats in de Spree. Ook beweert hij dat het woord Berlin vroeger 'bereplaats' beteken-de. En dat maakt z'n theorie geloofwaardig genoeg! Waar of niet, je komt de beer overal tegen. Niet alleen in alle soorten en maten op straat en in de souvenierswinkels, maar ook in het echt. Knuffelijsbeer Knut kennen we nu wel, dus die slaan we even over. In het hartje van de stad resideert in de berenkuil Am Köllnischen Park sinds augustus 1939 de enige echte Berlijnse stadsbeer. De vreugde na de feestelijke opening was van korte duur. De beren hadden zwaar te lijden tijdens de oorlog. All