Doorgaan naar hoofdcontent

ZEN en de kunst van het bloggen

Deze cursus levert ons twee beloningen op: een certificaat (!) en een Creative ZEN.
Een wat?

Oké, 't is geen iphone, maar voor mij is dit al grensverleggend genoeg. 4Gb opslagruimte voor muziek, foto's, video, podcasts en 32 radiozenders. Hij laadt zich op aan de pc, dus geen batterijengedoe meer.

Leuk speelgoed, maar dan... Je bent een hele avond kwijt met weer een ontdekkingsreis door alle instellingen en mogelijkheden. Dan moet je toch op zoek naar een handig soort opbergdoosje, want zo neem je hem dus niet mee in je jaszak. Dan blijkt in de trein dat mijn muziekkeuze en bescheidenheid niet is opgewassen tegen die van m'n reisgenoten. Ik hoor al hun muziek door m'n eigen oordopjes heen. En die geprogrammeerde radiozenders... kan iemand me uitleggen hoe ik hier radio4 aan kan toevoegen?

(kleine zucht)... en dan ben ik pas bij ding 3?!

Reacties

  1. Waarom niet een iPod Astrid????

    BeantwoordenVerwijderen
  2. en daar heeft Stella natuurlijk gelijk in; deze gaan eerder dood.. Handige tips en docs tbv je ZEN vind je op http://diriwout.wordpress.com

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @stella: Je mag een gegeven paard natuurlijk nooit... Maar dit beestje kost wel even 100 euri, heb ik al ontdekt. Toch een zoektocht naar handige tips waard!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Kennismaken met Scribbles

Astrid van Dam Adviseur Jeugd & Onderwijs in de Bibliotheek Hengelo, Hof van Twente en Oldenzaal. Student Geestelijk begeleider Spiritualiteit & Zingeving aan de Academie voor Geesteswetenschappen . Dit weblog is begonnen als het werkboek voor de online cursus 23dingen en uitgegroeid tot een persoonlijke kijk op de (soms) wonderlijke wereld en de mensen om me heen. Werkterrein: Leesbeleving Taalontwikkeling Mediawijsheid Ontwikkelen en uitzetten van lokale en bovenlokale programma's Bieblog Hengelo redactie (Gestopt per oktober 2022) de Bibliotheek op school Werkgebied: Bibliotheek Hengelo , Hof van Twente en Oldenzaal Liefhebberij: Spiritualiteit & zingeving Zijnsoriëntatie Stilte Wereldvredesvlam Twente Lezen en schrijven Film Muziek Yoga en zwemmen Meer van en over Scribbles is te vinden onder de buttons in de navigatiebalk. **********