Doorgaan naar hoofdcontent

ZEN en de kunst van het bloggen

Deze cursus levert ons twee beloningen op: een certificaat (!) en een Creative ZEN.
Een wat?

Oké, 't is geen iphone, maar voor mij is dit al grensverleggend genoeg. 4Gb opslagruimte voor muziek, foto's, video, podcasts en 32 radiozenders. Hij laadt zich op aan de pc, dus geen batterijengedoe meer.

Leuk speelgoed, maar dan... Je bent een hele avond kwijt met weer een ontdekkingsreis door alle instellingen en mogelijkheden. Dan moet je toch op zoek naar een handig soort opbergdoosje, want zo neem je hem dus niet mee in je jaszak. Dan blijkt in de trein dat mijn muziekkeuze en bescheidenheid niet is opgewassen tegen die van m'n reisgenoten. Ik hoor al hun muziek door m'n eigen oordopjes heen. En die geprogrammeerde radiozenders... kan iemand me uitleggen hoe ik hier radio4 aan kan toevoegen?

(kleine zucht)... en dan ben ik pas bij ding 3?!

Reacties

  1. Waarom niet een iPod Astrid????

    BeantwoordenVerwijderen
  2. en daar heeft Stella natuurlijk gelijk in; deze gaan eerder dood.. Handige tips en docs tbv je ZEN vind je op http://diriwout.wordpress.com

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @stella: Je mag een gegeven paard natuurlijk nooit... Maar dit beestje kost wel even 100 euri, heb ik al ontdekt. Toch een zoektocht naar handige tips waard!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Kies: een gedicht

Bart Moeyaert was van januari 2006 t/m januari 2008 stadsdichter van Antwerpen. Alles wat hij in deze functie schreef - en meer - is gebundeld in Gedichten voor gelukkige mensen . Achterin staat vermeld voor welke gelegenheid elk gedicht is geschreven en hoe het onder de inwoners werd verspreid, variërend van duizenden emails en boekenleggers via de achterkant van theaterkaartjes tot één lange zin in de nieuwe stationshal. Naast deze bundel zijn de gedichten ook te beluisteren op de stadsdichterpodcast . Geweldig, want als er iemand is die het luisteren waard is, dan is dat Moeyaert wel! En zo'n podcast, dat lijkt me ook wel wat voor de stadsdichter van Hengelo , nietwaar? Daarom hierbij m'n favoriet uit deze bundel in beeld & geluid. Omdat deze zo mooi mijn persoonlijke vakantieoverpeinzing verwoordt. Stadsdichterpodcast: Kies Kies Bestaan kan iedereen. Er zijn vraagt moed. En wat de dichter doet is pleiten voor het een. Hij wil zijn leven niet door we