Doorgaan naar hoofdcontent

Enschede-Utrecht: 3 uur

Leermoment
Cartoons van Toos & Henk laten zich alleen via de URL uploaden als ze vervolgens in het archief van de site bijven staan!
Sorry, het was een leuke!

Reacties

 1. Ze zijn goed hè, die Toos en Henk toch ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zekers!
  Jammer dat jij ze al hebt, anders kwamen ze ook op mijn blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ach wat, ze zijn toch ook niet 'van mij'?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dag Astrid,
  En als je ze nou 's 'uitknipt' met Snippy? Of vind je het dan diefstal?
  Groet, schrvrdzs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Diefstal? Ik sla ze normaal gewoon op op m'n pc om ze daarna weer te uploaden. Altijd succes! Dus ja, m'n pc staat vol met gestolen goed, als je het zo wilt zien.
  Alleen nu dacht ik één keertje dat ik toch ook de gok via de URL-upload moest proberen. Verander nooit een strategie die werkt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aha, ik snap het! Ik dacht dat die plaatjes niet op te slaan waren en dat je het daarom zo deed. Maar van Snippy kun je wel vaker plezier hebben, maar dat wist je waarschijnlijk al.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Yep, snippy en ik zijn dikke vrienden ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Verstopt en (bijna) vergeten

Ondanks dat het de heetste dag van het jaar lijkt te gaan worden, besluiten we het spontane plan voor een bucketlist wandeling door te zetten. Tijdens m'n studie ontdekte ik dat mijn grootouders eind jaren '20 als tieners de Sterkampen in Ommen hebben bezocht, waar Khrisnamurti zijn Theosofische Vereniging oprichtte rondom kasteel Eerde van baron Philip van Pallandt. Er loopt nog altijd een wandelroute over 'het vergeten pad' waar deze 'beeldenstormer' en zijn toeschouwers vele lezingen en meditaties hebben beleefd. Tijd om in die voetsporen van m'n grootouders te stappen. We starten met koffie daar waar we zeven uur later met een welverdiende ijsco eindigen: de stationsrestauratie van Ommen. Ik duik nog even snel het toilet in, is het plan. Maar als ik binnenkom en om me heen kijk, zie ik alleen ramen en een vrolijke muur. "Is hier misschien ook een toilet?", vraag ik bijna verontschuldigend. "Ja hoor, onder het poortje door", zegt de g