Doorgaan naar hoofdcontent

Enschede-Utrecht: 3 uur

Leermoment
Cartoons van Toos & Henk laten zich alleen via de URL uploaden als ze vervolgens in het archief van de site bijven staan!
Sorry, het was een leuke!

Reacties

 1. Ze zijn goed hè, die Toos en Henk toch ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zekers!
  Jammer dat jij ze al hebt, anders kwamen ze ook op mijn blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ach wat, ze zijn toch ook niet 'van mij'?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dag Astrid,
  En als je ze nou 's 'uitknipt' met Snippy? Of vind je het dan diefstal?
  Groet, schrvrdzs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Diefstal? Ik sla ze normaal gewoon op op m'n pc om ze daarna weer te uploaden. Altijd succes! Dus ja, m'n pc staat vol met gestolen goed, als je het zo wilt zien.
  Alleen nu dacht ik één keertje dat ik toch ook de gok via de URL-upload moest proberen. Verander nooit een strategie die werkt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aha, ik snap het! Ik dacht dat die plaatjes niet op te slaan waren en dat je het daarom zo deed. Maar van Snippy kun je wel vaker plezier hebben, maar dat wist je waarschijnlijk al.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Yep, snippy en ik zijn dikke vrienden ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Wisseltrofee

Ik mag als officiële zingevings vrijwilliger  aanschuiven bij de jaarlijkse algemene ledenvergadering van team Willem. Zo zit ik ineens in een net iets te krappe zaal vol Geestelijk Verzorgers. Door een speling van het lot kwam ik tegelijk aan met m'n mentor, vochten we om de laatste parkeerplaats en zaten we even later naast elkaar aan de thee. Een mooie gelegenheid om hem om raad te vragen over m'n eerste echte cliënt, want ik vond het allemaal best pittig. Volgens mij zit zij meer in de crisisfase dan in de aandachtfase en heeft ze nood aan een 'echte' geestelijk verzorger. "Bel me!", zegt hij gelijk. En hij wil de volgende keer ook wel mee. Kijk, daar heb ik wat  aan! Voor ik het weet staat er ineens een Willem-quiz op de agenda. Een quiz? Ja, ik had me kennelijk moeten verdiepen in de mooie cijfers uit het jaarverslag van 2023. Oh jee, die was me even ontgaan. In een vrolijke petje-op-petje-af variant racen we door de prestaties van dit zinvolle netwerk.