Doorgaan naar hoofdcontent

Zwieren, zwaaien, sensatie draaien!

Dus Essen dacht: dat nieuwe blogkuiken daar in het oosten, dat moest maar eens volwassen worden op onze blogkermis! Oei, spannend, maar ook wel leuk. Dank Essen.

Het kuiken broedt inmiddels al op een mooi ei, dus houdt m'n scribbles in de gaten. Of het een draaimolen, achtbaan of spiegelpaleis wordt, dat houd ik nog even in het midden. Maar een opwarmertje heb ik al wel voor u, voor het geval u hem de eerste keer gemist hebt.Tot de volgende ronde!

Reacties

 1. Hij blijft mooi. (dat begrip blogkermis ga ik maar eens onderzoeken dit weekend)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Eazy: Al iets gevonden? 't Is simpel. De kermishouder blogt een post en voegt aan het onderwerp wat stellingen, vragen of meningen toe. Daarmee is iedereen uitgenodigd een eigen post te bloggen als antwoord op de stellingen, vragen of meningen. De kermishouder verzamelt alles en sluit het blogfeestje af met een samenvatting en conclusie. En draagt tenslotte de kermis over aan een andere blogger. Dus wie weet zie ik je nog wel in de achtbaan terug ;-)

  @Henk: Ik stal hem alweer een tijdje geleden stilletjes van Eazy, dus de dank is ook aan hem!

  @Essen: we zullen zien ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha en een overzichtje van de biblioblogkermissen zie je op onze wiki: http://nlbiblioblogs.pbwiki.com/Blogkermis

  Ben benieuwd Astrid!!

  Dymphie
  http://nlbiblioblogs.pbwiki.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oei, ik sta d'r al in! Ik ben nog even alle touwen, schroeven en tentharingen aan het controleren. Binnenkort gaat 'ie open ;-)
  Tot gauw

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Kennismaken met Scribbles

Astrid van Dam Adviseur Jeugd & Onderwijs in de Bibliotheek Hengelo, Hof van Twente en Oldenzaal. Student Geestelijk begeleider Spiritualiteit & Zingeving aan de Academie voor Geesteswetenschappen . Dit weblog is begonnen als het werkboek voor de online cursus 23dingen en uitgegroeid tot een persoonlijke kijk op de (soms) wonderlijke wereld en de mensen om me heen. Werkterrein: Leesbeleving Taalontwikkeling Mediawijsheid Ontwikkelen en uitzetten van lokale en bovenlokale programma's Bieblog Hengelo redactie (Gestopt per oktober 2022) de Bibliotheek op school Werkgebied: Bibliotheek Hengelo , Hof van Twente en Oldenzaal Liefhebberij: Spiritualiteit & zingeving Zijnsoriëntatie Stilte Wereldvredesvlam Twente Lezen en schrijven Film Muziek Yoga en zwemmen Meer van en over Scribbles is te vinden onder de buttons in de navigatiebalk. **********