Doorgaan naar hoofdcontent

Welkom Lucas!


30 januari 2009

Foto

Reacties

 1. Oh gelukkig....zo te zien is alles goed gegaan...Gefeliciteerd!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het was hard werken, maar Lucas is gezond en moeder knapt langzaam op. Het genieten kan beginnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En met moeder en kind gaat het nu zooooo goed, dat ze vandaag naar huis mochten. Mama is een topper, Lucas een wonder, en papa? Trots als een pauw.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kortom; 3 kanjers!
  En nu maar lekker gaan genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Astrid,
  Wat een mooi kindje is Lucas.
  Heeft z'n papa deze foto gemaakt?
  Ook vakwerk hoor.
  Groetjes Francine

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Papa heeft z'n vakwerk op het kindje losgelaten! Maar er komen vast heel veel foto's die bijna net zo mooi zijn als deze.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nee, papa had deze foto niet gemaakt. Papa maakt wel andere hele mooie foto's. Niet van Lucas, maar wel van alledaagse andere onderwerpen: http://www.flickr.com/photos/tegenlicht/

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Wisseltrofee

  Ik mag als officiële zingevings vrijwilliger  aanschuiven bij de jaarlijkse algemene ledenvergadering van team Willem. Zo zit ik ineens in een net iets te krappe zaal vol Geestelijk Verzorgers. Door een speling van het lot kom ik gelijk aan met de mentor die me eerder meenam bij zijn huisbezoeken, vechten we om de laatste parkeerplaats en zitten we even later naast elkaar aan de thee. Een mooie gelegenheid om hem om raad te vragen over m'n eerste echte cliënt, want ik vond het allemaal best pittig. Volgens mij zit zij meer in de crisisfase dan in de aandachtfase en heeft ze nood aan een 'echte' geestelijk verzorger. Een belafspraak is snel gemaakt en hij wil de volgende keer ook wel mee. Kijk, daar heb ik wat  aan! Voor ik het weet staat er ineens een quiz op de agenda. Een quiz? Ja, ik had me kennelijk moeten verdiepen in de mooie cijfers uit het jaarverslag van 2023. Oh jee, die was me even ontgaan. In een vrolijke petje-op petje-af variant racen we door de prestaties v