Doorgaan naar hoofdcontent

Welkom Lucas!


30 januari 2009

Foto

Reacties

 1. Oh gelukkig....zo te zien is alles goed gegaan...Gefeliciteerd!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het was hard werken, maar Lucas is gezond en moeder knapt langzaam op. Het genieten kan beginnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En met moeder en kind gaat het nu zooooo goed, dat ze vandaag naar huis mochten. Mama is een topper, Lucas een wonder, en papa? Trots als een pauw.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kortom; 3 kanjers!
  En nu maar lekker gaan genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Astrid,
  Wat een mooi kindje is Lucas.
  Heeft z'n papa deze foto gemaakt?
  Ook vakwerk hoor.
  Groetjes Francine

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Papa heeft z'n vakwerk op het kindje losgelaten! Maar er komen vast heel veel foto's die bijna net zo mooi zijn als deze.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nee, papa had deze foto niet gemaakt. Papa maakt wel andere hele mooie foto's. Niet van Lucas, maar wel van alledaagse andere onderwerpen: http://www.flickr.com/photos/tegenlicht/

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Nederland Leest Grote Letters

Onlangs werd de titel voor de campagne Nederland Leest 2009 bekend gemaakt: Oeroeg van Hella Haasse. Vanaf eind oktober staan alle bibliotheken weer vol met die bekende pocketuitgave van deze debut-roman uit 1948. En iedereen denkt al na over activiteiten bij het thema, om weer zoveel mogelijk mensen in de bibliotheek en aan het lezen te krijgen. Want dat is toch het doel van deze campagne: heel Nederland leest hetzelfde boek en praat erover of doet er iets mee. Heel Nederland? Dus ook de mensen die - om welke reden dan ook - onze taal niet zo machtig zijn? Jazeker! Want vorig jaar konden bibliotheken ook een aantal exemplaren bestellen van een vereenvoudigde uitgave . Kortere zinnen, makkelijker woorden, grotere letter, eenvoudiger leesbaar. Mulisch voor beginners, zeg maar. Heel prettig voor die doelgroep laaggeletterden, die we zo graag met het lezen willen helpen. Maar hoe zit het dan met die ouderen, of slechtzienden, die afhankelijk zijn van onze collectie Groot Letterboeken ?