Doorgaan naar hoofdcontent

Enschede-Utrecht: 3 uur

Leermoment
Cartoons van Toos & Henk laten zich alleen via de URL uploaden als ze vervolgens in het archief van de site bijven staan!
Sorry, het was een leuke!

Reacties

  1. Ze zijn goed hè, die Toos en Henk toch ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zekers!
    Jammer dat jij ze al hebt, anders kwamen ze ook op mijn blog!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ach wat, ze zijn toch ook niet 'van mij'?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dag Astrid,
    En als je ze nou 's 'uitknipt' met Snippy? Of vind je het dan diefstal?
    Groet, schrvrdzs

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Diefstal? Ik sla ze normaal gewoon op op m'n pc om ze daarna weer te uploaden. Altijd succes! Dus ja, m'n pc staat vol met gestolen goed, als je het zo wilt zien.
    Alleen nu dacht ik één keertje dat ik toch ook de gok via de URL-upload moest proberen. Verander nooit een strategie die werkt ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Aha, ik snap het! Ik dacht dat die plaatjes niet op te slaan waren en dat je het daarom zo deed. Maar van Snippy kun je wel vaker plezier hebben, maar dat wist je waarschijnlijk al.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Yep, snippy en ik zijn dikke vrienden ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Gedeelde smart

We hebben een klein feestje en nemen de kinderen mee uit eten. Om het avontuur nog groter te maken proberen we een onbekend doch aanbevolen restaurant. Een menukaart? Nee, die hebben we niet. Even de QR code scannen voor alle gerechten. Papier is zó ouderwets... Of we het concept kennen. Concept? Nou nee. Het heet 'shared dining'. De gerechten zijn iets kleiner en de bedoeling is dat je alles wat je bestelt op tafel zet en het gezellig met elkaar deelt. Oké... even schakelen... allemaal iets anders bestellen dus. En de friet, dat moet ook apart besteld worden? Ja dus. Nou, een avontuur is het wel, dat moet gezegd. Vooral als alles wordt geserveerd. Want iedereen krijgt namelijk toch gewoon z'n eigen gerecht. Ziet er goed uit hoor, maar waar zijn de lege borden om het te 'sharen'. Hoe hadden ze dit nou precies bedacht? Het avontuur wordt nog groter als de ober mijn noodles voor me zet met de opmerking: "kan een beetje pittig zijn, maar u gaat niet dood hoor.&quo