dinsdag 3 november 2009

Hoe smart is uw pen?

Het zal aan mij liggen, maar ik had er nog nooit van gehoord: de Smartpen. Hij neemt op wat er gezegd wordt, dat luister je weer af door op het woord te klikken dat je schreef toe er gesproken werd. Huh? Even visualiseren.Is dat handig? In sommige gevallen misschien. Tijdens een college of conferentie bijvoorbeeld. Of wanneer je een interview afneemt. Doordat je minder hoeft te schrijven, kun je geconcentreerder luisteren. Maar je hebt wel speciaal - en duur - papier nodig. En wat doe je eigenlijk als de inkt op is?

Meer informatie en een uitgebreide bespreking vindt u op FrankWatching.

2 opmerkingen:

  1. Heel apart! Mijn vader zou gezegd hebben: waar moet het toch heen met ons? En ik zeg het niet, maar vraag het me wel eens af.
    Overigens: mijn vader was geen negatieveling noch conservatief.
    Ik zou z'n houding tegenover technische ontwikkelingen als nieuwsgierig ontzet en bewonderderend verbijsterd willen omschrijven.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @AvA: Van zo'n houding is nog niemand slechter geworden ;-)

    BeantwoordenVerwijderen