Doorgaan naar hoofdcontent

Chrome Operating System

Vorige week blogde Jan Tweepuntnul er ook al over. Omdat ik net zo onder de indruk ben van het simpele filmpje en het zo te zien simpele nieuwe Operating System van Google Chrome, hierbij dat filmpje in de herhaling. Chrome OS in plain Englisch. Een fan van Chrome Browser ben ik al, dus laat maar komen!

Reacties

 1. Chrome werkt echt sneller. Nog niet alle applicaties kunnen er mee omgaan, maar Chrome is veelbelovend. Als het kan werk met deze brower.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @eazy en Reinoud: Google verovert de wereld, en wij helpen daar straks lekker aan mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi OS, maar... dit Operating System:

  1. verplicht je om ALTIJD online te zijn. Anders werkt het niet.
  2. slaat alles wat je doet op en 'verkoopt' jouw gegevens aan marketeers
  3. is Open Source, dus binnen afzienbare tijd zijn er talloze versies van met ieder zijn eigen bugs.

  Lang leve Apple Mac OSX !

  Groeten,

  Tom

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Tom: Je hebt vast gelijk hoor, toch ben ik wel benieuwd én hoopvol.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Spa met bubbels

Het is al een tijd te druk. Ik ben al een tijd te moe. M'n lichaam doet zeer op plekken waar het nooit eerder zeer deed. Maar volgens de dokter ben ik kerngezond. Het zal een combinatie van factoren zijn, waaronder die beruchte vrouwenfase. Tijd dus voor wat verwennerij. Op advies heb ik een aantal Floatbaden geboekt in een magnesium spa. Een uur drijven in warm magnesiumwater in een prikkelarme cabine. Het schijnt voor alles goed te zijn wat met lichaam en geest te maken heeft. Kom maar door! Na een liefdevolle uitleg gaat de deur van m'n privé kamer op slot en neem ik eerst een heerlijke douche. In de cabine is het toch echt wel zoeken naar de juiste houding. Wat leg ik onder m'n hoofd. Hoe voorkom ik dat er water in m'n oren loopt. Jeetje, dat zout prikt echt op kleine wondjes! Ja, zo lijkt het lekker te zijn. Hè prut, licht vergeten uit te doen. Toch maar die warme cabine weer uit en dan opnieuw m'n houding zoeken. Dat valt nog niet mee zeg, een uur ontspannen.