Doorgaan naar hoofdcontent

Nominatie Bibliotheek Innovatie Prijs


Ik leek wel de laatste te zijn die het hoorde. Bij het eerste sms-je vroeg ik nog: Gefeliciteerd? Hoezo? Maar ja, als de officiële post later op de mat valt dan een publicatie op het net - en dus op twitter - en je bent gewoon je dagelijkse werkding aan het doen, dan kan het voorkomen dat je wel eens iets mist.

Voor wie ook niet altijd online is: Bibliotheek Hengelo is genomineerd voor de Innovatie Prijs 2009, vanwege ons kenniscentrum Onderwijsvragen Twente.

Die pluim is natuurlijk niet alleen voor de bieb, maar ook voor onze partners Hogeschool Edith Stein en Expertis Onderwijsadviseurs. En natuurlijk voor alle mensen die achter de schermen hebben geholpen om dit kenniscentrum te bouwen en nu nog steeds helpen om het in de lucht te houden. Top!

Da's allemaal helemaal mooi natuurlijk, maar we zijn er nog niet. Want dat lijstje 'concurrenten' ziet er best pittig uit:

Op 17 december is de uitslag. Even een busje regelen en m'n agenda leegmaken dus. Gelukkig zijn er meer prijzen te verdelen in verschillende categorieën. En laten we wel wezen, als het gaat om de manier waarop een verandering van structuur is aangebracht, de manier waarop het project maatschappelijk ingebed is of de wijze waarop het personeel is ingezet, dan zeg ik: kat in 't bakkie.

En wat een mooie stok achter de deur om voor die datum alle organisaties in G!ds ingevoerd en aan het kenniscentrum gekoppeld te hebben. Wat denk je, Nazdrave, gaat dat ons lukken? Ik zeg: zeker weten!

Reacties

  1. Wat goed! Gefeliciteerd!
    Wat een prachtige opsteker is dat zeg. En bijzonder verdiend!
    (Ja, allemaal uitroeptekens waard. ;))

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is jullie gegund, maar ik moet natuurlijk ontwikkelaar Koen Rotteveel van DOK steunen. Vooral omdat hij vandaag ook al zijn potentiële nominatie voor 2010 heeft veiliggesteld... (de spanning stijgt).

    U hoort van ons ;-)

    Mark Borneman
    DOK library concept center
    Communicatie & marketing

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @nazdrave en essen: Veel uitroeptekens voor iedereen die meeging!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. @Mark: Tegen al die nominaties voor DOK Delft is het natuurlijk moeilijk strijden, maar we hebben ons best gedaan. En ik vind het niet erg om de buit met jullie te delen hoor ;-)
    Succes met alles!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Astrid: ik had je al mijn felicitaties getweet, maar voor de zekerheid hier ook nog even.
    Geweldig en suc6!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooi resultaat alvast, al deed je het daar vast niet voor.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dank Jouke, Jij feliciteert ons wel naar de overwinning!

    @AvA: We twijfelden nog of het wel zin zou hebben om het in te zenden. Zo zie je maar weer: bij twijfel, doen ;-)

    @Edwin: Dank, jij vindt toch ook dat DOK nu wel genoeg prijzen heeft verdiend hè?!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik ken een verhaal over een rupsje... Toch zal ik DOK daar niet mee vergelijken.

    Hij is iedereen gegund. Als we de producten landelijk zouden kunnen inzetten/opschalen, dan is het winst voor een ieder!

    "May the best library win"
    (excuus, weer een potentiële prijs ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. @Mark: Ons Onderwijsvragen Twente is heel simpel landelijk in te zetten, eigenlijk is het dat al want iedereen kan erbij! Dus da's weer een punt voor Hengelo ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Berlijn - Stadsbeer Schnute

Berlijn dankt haar naam en stadswapen aan de beer. Er doen veel verhalen de ronde over de relatie tussen beer en Berlijn. De meest overtuigende is de hypothese van onderzoeker Theodor Zell. Volgens Zell is de stad Berlijn gesticht in de buurt van een plaats waar zich veel beren ophielden, ter hoogte van de huidige Nederlandse ambassade . Dit was aan het eind van de twaalfde eeuw een ondiepe, vlakke plaats in de Spree. Ook beweert hij dat het woord Berlin vroeger 'bereplaats' beteken-de. En dat maakt z'n theorie geloofwaardig genoeg! Waar of niet, je komt de beer overal tegen. Niet alleen in alle soorten en maten op straat en in de souvenierswinkels, maar ook in het echt. Knuffelijsbeer Knut kennen we nu wel, dus die slaan we even over. In het hartje van de stad resideert in de berenkuil Am Köllnischen Park sinds augustus 1939 de enige echte Berlijnse stadsbeer. De vreugde na de feestelijke opening was van korte duur. De beren hadden zwaar te lijden tijdens de oorlog. All