Doorgaan naar hoofdcontent

Mijn nieuwe loopbaan: levens organiseren


Reacties

 1. O leuk! Heb altijd al een PA willen hebben. Wanneer kun je beginnen, mijn stagiar laat niets van zich horen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zit nu weer even hoestend en met lichte koorts thuis. Je zult het met de digitale versie moeten doen ;-) (en aan zulke stagiaires heb je dus echt niks...)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je nieuwe kopfoto is leuk: ik dacht echt eerst dat het een kanten onderbroek was, en zag er toen pas een boek in ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een kanten onderbroek? Ik zou niet durven! Maar het geeft wel een heel andere dimensie aan het zoeken naar ik-zie-ik-zie-wat-jij-niet-ziet-headers ;-) Nog 7 nachtjes slapen...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoe bedoel je? Sinterklaas? Die heeft toch een kanten onderjúrk?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke spraakverwarring ;-) Ik bedoel dat ik over 7 nachtjes weer een nieuwe header zal plaatsen. Toevallig valt dat inderdaad samen met de Sint dit keer. Had ik nog niet aan gedacht. Wie weet inspireert het me...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zie wel dat er af en toe een nieuwe foto staat, maar heb nog nooit geteld na hoeveel dagen... Verschil tussen 'control-freak' en chaoot vermoed ik ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Misschien, voor mij hoort het gewoon bij één van de weekendtaken. Ik hou van structuur ;-) Jij mag je laten verrassen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ga elk weekend brood en kaas kopen, behalve als het er niet van komt... Structuur is voor mij vooral iets waar ik af en toe van droom.
  Maar op mijn werk ben ik heel gedisciplineerd! Dat moet ook wel, met een dagelijkse deadline.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nix voor jou. Je krijgt het veel te druk...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @reinoud: Hoezo 'krijgen';-) Misschien moet ik deze Astrid eerst maar eens inzetten om m'n eigen leven te (her)organiseren!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Astrids goal is to be simple to use..
  We love Astrid!
  ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Spa met bubbels

Het is al een tijd te druk. Ik ben al een tijd te moe. M'n lichaam doet zeer op plekken waar het nooit eerder zeer deed. Maar volgens de dokter ben ik kerngezond. Het zal een combinatie van factoren zijn, waaronder die beruchte vrouwenfase. Tijd dus voor wat verwennerij. Op advies heb ik een aantal Floatbaden geboekt in een magnesium spa. Een uur drijven in warm magnesiumwater in een prikkelarme cabine. Het schijnt voor alles goed te zijn wat met lichaam en geest te maken heeft. Kom maar door! Na een liefdevolle uitleg gaat de deur van m'n privé kamer op slot en neem ik eerst een heerlijke douche. In de cabine is het toch echt wel zoeken naar de juiste houding. Wat leg ik onder m'n hoofd. Hoe voorkom ik dat er water in m'n oren loopt. Jeetje, dat zout prikt echt op kleine wondjes! Ja, zo lijkt het lekker te zijn. Hè prut, licht vergeten uit te doen. Toch maar die warme cabine weer uit en dan opnieuw m'n houding zoeken. Dat valt nog niet mee zeg, een uur ontspannen.