Doorgaan naar hoofdcontent

Mijn nieuwe loopbaan: levens organiseren


Reacties

 1. O leuk! Heb altijd al een PA willen hebben. Wanneer kun je beginnen, mijn stagiar laat niets van zich horen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zit nu weer even hoestend en met lichte koorts thuis. Je zult het met de digitale versie moeten doen ;-) (en aan zulke stagiaires heb je dus echt niks...)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je nieuwe kopfoto is leuk: ik dacht echt eerst dat het een kanten onderbroek was, en zag er toen pas een boek in ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een kanten onderbroek? Ik zou niet durven! Maar het geeft wel een heel andere dimensie aan het zoeken naar ik-zie-ik-zie-wat-jij-niet-ziet-headers ;-) Nog 7 nachtjes slapen...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoe bedoel je? Sinterklaas? Die heeft toch een kanten onderjúrk?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke spraakverwarring ;-) Ik bedoel dat ik over 7 nachtjes weer een nieuwe header zal plaatsen. Toevallig valt dat inderdaad samen met de Sint dit keer. Had ik nog niet aan gedacht. Wie weet inspireert het me...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zie wel dat er af en toe een nieuwe foto staat, maar heb nog nooit geteld na hoeveel dagen... Verschil tussen 'control-freak' en chaoot vermoed ik ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Misschien, voor mij hoort het gewoon bij één van de weekendtaken. Ik hou van structuur ;-) Jij mag je laten verrassen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ga elk weekend brood en kaas kopen, behalve als het er niet van komt... Structuur is voor mij vooral iets waar ik af en toe van droom.
  Maar op mijn werk ben ik heel gedisciplineerd! Dat moet ook wel, met een dagelijkse deadline.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nix voor jou. Je krijgt het veel te druk...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @reinoud: Hoezo 'krijgen';-) Misschien moet ik deze Astrid eerst maar eens inzetten om m'n eigen leven te (her)organiseren!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Astrids goal is to be simple to use..
  We love Astrid!
  ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Een kwart eeuw

En dan is het nu officieel: m'n grote jubileum. Vandaag precies 25 jaar geleden begon mijn eerste werkdag bij Bibliotheek Hengelo. Waarmee ik definitief de droom van een leven in de muziek achter me liet. Toch handig, twee diploma's. Ik begon in een bibliotheek met één pc en telefoon per kantoor en communiceren ging vooral via post en fax. Op de studieafdeling stond nog een kaartenbak, als back-up voor de digitale catalogus. Als inlichtingenmedewerker heb ik flink wat microfiches van oude kranten opgeruimd in het juiste hoesje, want die kon de klant echt niet zelf op volgorde zetten. Afijn, het waren andere tijden. De eeuwige constante was mijn inzet voor leesplezier en leesbevordering op basisscholen. Het ontwikkelen en aan de man brengen van een programma voor alle groepen en in een structurele samenwerking deed ik eerst lokaal, toen provinciaal en uiteindelijk landelijk. Dit jaar viert Nederland het 10-jarig bestaan van de Bibliotheek op school .  Vorige maand hoorden we dat