Doorgaan naar hoofdcontent

Wad'n zee


ons schip lag in west-west-terschelling
niet ver van een vrij stijle helling
in prachtige steil
ging ik onder zeil
maar ik struikelde over de spelling


Door: Pieter Pen
Foto: Marieke Berkhout

Reacties

  1. En, hoe gaat het met de yoga enz., al volop zand in de oren?
    (Verificatie is temesta)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @AvA: Alles prima hier. Veel geleerd, geen zand in de oren, wel heel veel in de schoenen!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Wisseltrofee

Ik mag als officiële zingevings vrijwilliger  aanschuiven bij de jaarlijkse algemene ledenvergadering van team Willem. Zo zit ik ineens in een net iets te krappe zaal vol Geestelijk Verzorgers. Door een speling van het lot kwam ik tegelijk aan met m'n mentor, vochten we om de laatste parkeerplaats en zaten we even later naast elkaar aan de thee. Een mooie gelegenheid om hem om raad te vragen over m'n eerste echte cliënt, want ik vond het allemaal best pittig. Volgens mij zit zij meer in de crisisfase dan in de aandachtfase en heeft ze nood aan een 'echte' geestelijk verzorger. "Bel me!", zegt hij gelijk. En hij wil de volgende keer ook wel mee. Kijk, daar heb ik wat  aan! Voor ik het weet staat er ineens een Willem-quiz op de agenda. Een quiz? Ja, ik had me kennelijk moeten verdiepen in de mooie cijfers uit het jaarverslag van 2023. Oh jee, die was me even ontgaan. In een vrolijke petje-op-petje-af variant racen we door de prestaties van dit zinvolle netwerk.