Doorgaan naar hoofdcontent

De Grote Vakantie


En weer een schooljaar voorbij. Zomaar, floep weg. Nauwelijks bekomen van die lange, koude, witte winter (weet u nog) zitten we alweer in een zinderende hittegolf. Bank gevallen, kabinet gevallen, Twente kampioen en Nederland bíjna. Het kan verkeren.

Mijn schooljaar bestond voornamelijk uit het opstarten en voorbereiden van Biebsearch junior; een spannende nieuwe samenwerking met basisscholen in Overijssel en Flevoland. Dat we samen al veel bergen hebben verzet heeft u hier en op onze nieuwe website kunnen volgen. Er komt volgende week nog één berichtje (belofte maakt schuld), dan gaat de tent echt even dicht. Ik moest me maar eens gaan focussen op al die andere dingen die ook belangrijk zijn in m'n leven. En die u hier ook wel eens voorbij ziet komen.

Twee jaar geleden sloot ik mijn zomervakantie af met een fotomozaïek van hoe ik die vrijheid toen had ervaren. Dit jaar begin ik daarmee: een mozaïek van de kleine en grotere 'projecten' die ik deze zomer graag wil realiseren. Want ja, je bent en blijft een projectleider natuurlijk! Herkent u mij?

Fijne vakantie allemaal
Namasté

Reacties

Een reactie posten

Populaire scribble

Vrouwendingen

Vakantie betekent op dit moment tentamens maken en voorbereidingen treffen voor m'n stage en scriptie. Maar er moet ook tijd zijn voor er even tussenuit én quality time met m'n middelbare school bestie. Zo treffen we elkaar bij een leuke Italiaan voor een quality lunch. En gossie wat valt er veel bij te praten. De ober komt voor een drankje, dat is nog wel snel geregeld. Als hij opnieuw komt voor de bestelling moeten we hem teleurstellen. We hebben de kaart nog niet eens aangeraakt. "Geef ons even wat tijd", zeg ik. "Vrouwenlunch, dit gaat duren." Hij vindt het allemaal prima en stelt ons lachend gerust. Hij heeft de tijd.  Als we uiteindelijk diep in onze heerlijke salade zijn verdwaald, komt de ober eens even checken. Of we nog iets willen drinken? "Hmm, mag ik misschien toch een koude witte?", vraag ik voorzichtig. Natuurlijk mag dat. "Ach ja, vrouwenlunch hè", zeg ik verontschuldigend. Na een paar knusse uren meld ik me bij de ober om