Doorgaan naar hoofdcontent

De Grote Vakantie


En weer een schooljaar voorbij. Zomaar, floep weg. Nauwelijks bekomen van die lange, koude, witte winter (weet u nog) zitten we alweer in een zinderende hittegolf. Bank gevallen, kabinet gevallen, Twente kampioen en Nederland bíjna. Het kan verkeren.

Mijn schooljaar bestond voornamelijk uit het opstarten en voorbereiden van Biebsearch junior; een spannende nieuwe samenwerking met basisscholen in Overijssel en Flevoland. Dat we samen al veel bergen hebben verzet heeft u hier en op onze nieuwe website kunnen volgen. Er komt volgende week nog één berichtje (belofte maakt schuld), dan gaat de tent echt even dicht. Ik moest me maar eens gaan focussen op al die andere dingen die ook belangrijk zijn in m'n leven. En die u hier ook wel eens voorbij ziet komen.

Twee jaar geleden sloot ik mijn zomervakantie af met een fotomozaïek van hoe ik die vrijheid toen had ervaren. Dit jaar begin ik daarmee: een mozaïek van de kleine en grotere 'projecten' die ik deze zomer graag wil realiseren. Want ja, je bent en blijft een projectleider natuurlijk! Herkent u mij?

Fijne vakantie allemaal
Namasté

Reacties

Een reactie posten

Populaire scribble

Kijk om je heen

  Na de schokkende uitslag van deze verkiezing merk ik dat ik vooral heel stil word. Hoe graag ik ook mijn wijze steentje wil bijdragen aan een 'hoe komt dit toch' of 'hoe nu verder', ik geloof niet dat ik daar de stem of de pen voor heb. Ik ben meer van het fluisteren en het potlood. En van het branden van een vredesvlammetje in m'n hart en woonkamer. Gelukkig buitelen columnisten al over elkaar heen met scherpe analyses. Mijn favoriete Correspondent heeft zelfs  een heel dossier  over wat er gaande is. En natuurlijk weten onze cabaretiers hier de komende tijd ook wel raad mee.  Ik laat alle duiding en lawaai maken dan ook graag aan hen over. Wat me wel raakt en inspireert zijn de slotwoorden van Dolf Jansen op Radio1 . Laat ik mijn bescheiden podium dan maar openstellen voor zijn hoop en medemenselijkheid. Want mijn hemel wat gaan we dat nog nodig hebben... "In het volle licht stappen lijkt me nu wel een goed idee. Zie wat er gaande is. Kijk om je heen wie je