Doorgaan naar hoofdcontent

De Grote Vakantie


En weer een schooljaar voorbij. Zomaar, floep weg. Nauwelijks bekomen van die lange, koude, witte winter (weet u nog) zitten we alweer in een zinderende hittegolf. Bank gevallen, kabinet gevallen, Twente kampioen en Nederland bíjna. Het kan verkeren.

Mijn schooljaar bestond voornamelijk uit het opstarten en voorbereiden van Biebsearch junior; een spannende nieuwe samenwerking met basisscholen in Overijssel en Flevoland. Dat we samen al veel bergen hebben verzet heeft u hier en op onze nieuwe website kunnen volgen. Er komt volgende week nog één berichtje (belofte maakt schuld), dan gaat de tent echt even dicht. Ik moest me maar eens gaan focussen op al die andere dingen die ook belangrijk zijn in m'n leven. En die u hier ook wel eens voorbij ziet komen.

Twee jaar geleden sloot ik mijn zomervakantie af met een fotomozaïek van hoe ik die vrijheid toen had ervaren. Dit jaar begin ik daarmee: een mozaïek van de kleine en grotere 'projecten' die ik deze zomer graag wil realiseren. Want ja, je bent en blijft een projectleider natuurlijk! Herkent u mij?

Fijne vakantie allemaal
Namasté

Reacties

Een reactie posten

Populaire scribble

Spa met bubbels

Het is al een tijd te druk. Ik ben al een tijd te moe. M'n lichaam doet zeer op plekken waar het nooit eerder zeer deed. Maar volgens de dokter ben ik kerngezond. Het zal een combinatie van factoren zijn, waaronder die beruchte vrouwenfase. Tijd dus voor wat verwennerij. Op advies heb ik een aantal Floatbaden geboekt in een magnesium spa. Een uur drijven in warm magnesiumwater in een prikkelarme cabine. Het schijnt voor alles goed te zijn wat met lichaam en geest te maken heeft. Kom maar door! Na een liefdevolle uitleg gaat de deur van m'n privé kamer op slot en neem ik eerst een heerlijke douche. In de cabine is het toch echt wel zoeken naar de juiste houding. Wat leg ik onder m'n hoofd. Hoe voorkom ik dat er water in m'n oren loopt. Jeetje, dat zout prikt echt op kleine wondjes! Ja, zo lijkt het lekker te zijn. Hè prut, licht vergeten uit te doen. Toch maar die warme cabine weer uit en dan opnieuw m'n houding zoeken. Dat valt nog niet mee zeg, een uur ontspannen.