vrijdag 9 juli 2010

De Grote Vakantie


En weer een schooljaar voorbij. Zomaar, floep weg. Nauwelijks bekomen van die lange, koude, witte winter (weet u nog) zitten we alweer in een zinderende hittegolf. Bank gevallen, kabinet gevallen, Twente kampioen en Nederland bíjna. Het kan verkeren.

Mijn schooljaar bestond voornamelijk uit het opstarten en voorbereiden van Biebsearch junior; een spannende nieuwe samenwerking met basisscholen in Overijssel en Flevoland. Dat we samen al veel bergen hebben verzet heeft u hier en op onze nieuwe website kunnen volgen. Er komt volgende week nog één berichtje (belofte maakt schuld), dan gaat de tent echt even dicht. Ik moest me maar eens gaan focussen op al die andere dingen die ook belangrijk zijn in m'n leven. En die u hier ook wel eens voorbij ziet komen.

Twee jaar geleden sloot ik mijn zomervakantie af met een fotomozaïek van hoe ik die vrijheid toen had ervaren. Dit jaar begin ik daarmee: een mozaïek van de kleine en grotere 'projecten' die ik deze zomer graag wil realiseren. Want ja, je bent en blijft een projectleider natuurlijk! Herkent u mij?

Fijne vakantie allemaal
Namasté

2 opmerkingen: