Doorgaan naar hoofdcontent

Ik ga naar Het Paradijs

Hield u ook zo van De Schepping?
Dan mag u dit Paradijs natuurlijk niet missen!

Reacties

 1. Die heb ik helaas dus wel gemist :-(
  Ik las de recensie in de PZC maar toen was het al te laat.
  Had dit maar eerder geschreven Scribbles want ik heb inderdaad erg genoten van 'De schepping' en een try-out zo dicht bij huis komt niet zo vaak voor.

  Eigenlijk dus jouw schuld ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi is dat! Maar ja, alles is altijd mijn schuld, dus deze kan er ook nog wel bij ;-)
  Al moet gezegd, ik héb er ergens al wel over geschreven en met een linkje naar verwezen, ik kan het alleen niet meer terugvinden. Het zal ergens in een reactie zijn geweest. Dus uiteindelijk is het toch je eigen schuld, had je mij maar echt goed moeten volgen en Alles moeten lezen!

  Wie weet komt er een reprise, en anders kom je toch gewoon naar Enschede! Of je koopt het boek :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja ja, zo kan ik het ook! Ik volg je wel degelijk maar waar jij je reacties achterlaat kan ik toch echt niet weten hoor.
  En boeken kopen, daar begin ik niet aan. Ik kijk wel in de bieb :-)

  @ Henk:
  Ik krijg de link niet open maar heb ook op Zeeuws Knoopje RSS.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Henk: Er lijkt inderdaad met je link iets niet in orde en ik kan ook niet zien waar je ons heen wilt sturen. Word wel nieuwsgierig!

  @Sofie: Ja foei, trouwe lezers moet je koesteren, niet met een kluitje in het reactieriet sturen (dacht alleen dat het op m'n eigen blog was, maar weet het echt niet meer, sorry)!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Henk (en Zeeuws Knoopje): Dank, leuke recensie. Nu maar hopen dat hij in Enschede ook begint met De Schepping. Dat er nog een hemel kwam wist ik niet. Smullen!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Wisseltrofee

Ik mag als officiële zingevings vrijwilliger  aanschuiven bij de jaarlijkse algemene ledenvergadering van team Willem. Zo zit ik ineens in een net iets te krappe zaal vol Geestelijk Verzorgers. Door een speling van het lot kwam ik tegelijk aan met m'n mentor, vochten we om de laatste parkeerplaats en zaten we even later naast elkaar aan de thee. Een mooie gelegenheid om hem om raad te vragen over m'n eerste echte cliënt, want ik vond het allemaal best pittig. Volgens mij zit zij meer in de crisisfase dan in de aandachtfase en heeft ze nood aan een 'echte' geestelijk verzorger. "Bel me!", zegt hij gelijk. En hij wil de volgende keer ook wel mee. Kijk, daar heb ik wat  aan! Voor ik het weet staat er ineens een Willem-quiz op de agenda. Een quiz? Ja, ik had me kennelijk moeten verdiepen in de mooie cijfers uit het jaarverslag van 2023. Oh jee, die was me even ontgaan. In een vrolijke petje-op-petje-af variant racen we door de prestaties van dit zinvolle netwerk.