Doorgaan naar hoofdcontent

Ik ga naar Het Paradijs

Hield u ook zo van De Schepping?
Dan mag u dit Paradijs natuurlijk niet missen!

Reacties

 1. Die heb ik helaas dus wel gemist :-(
  Ik las de recensie in de PZC maar toen was het al te laat.
  Had dit maar eerder geschreven Scribbles want ik heb inderdaad erg genoten van 'De schepping' en een try-out zo dicht bij huis komt niet zo vaak voor.

  Eigenlijk dus jouw schuld ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi is dat! Maar ja, alles is altijd mijn schuld, dus deze kan er ook nog wel bij ;-)
  Al moet gezegd, ik héb er ergens al wel over geschreven en met een linkje naar verwezen, ik kan het alleen niet meer terugvinden. Het zal ergens in een reactie zijn geweest. Dus uiteindelijk is het toch je eigen schuld, had je mij maar echt goed moeten volgen en Alles moeten lezen!

  Wie weet komt er een reprise, en anders kom je toch gewoon naar Enschede! Of je koopt het boek :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja ja, zo kan ik het ook! Ik volg je wel degelijk maar waar jij je reacties achterlaat kan ik toch echt niet weten hoor.
  En boeken kopen, daar begin ik niet aan. Ik kijk wel in de bieb :-)

  @ Henk:
  Ik krijg de link niet open maar heb ook op Zeeuws Knoopje RSS.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Henk: Er lijkt inderdaad met je link iets niet in orde en ik kan ook niet zien waar je ons heen wilt sturen. Word wel nieuwsgierig!

  @Sofie: Ja foei, trouwe lezers moet je koesteren, niet met een kluitje in het reactieriet sturen (dacht alleen dat het op m'n eigen blog was, maar weet het echt niet meer, sorry)!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Henk (en Zeeuws Knoopje): Dank, leuke recensie. Nu maar hopen dat hij in Enschede ook begint met De Schepping. Dat er nog een hemel kwam wist ik niet. Smullen!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Kennismaken met Scribbles

Astrid van Dam Adviseur Jeugd & Onderwijs in de Bibliotheek Hengelo, Hof van Twente en Oldenzaal. Student Geestelijk begeleider Spiritualiteit & Zingeving aan de Academie voor Geesteswetenschappen . Dit weblog is begonnen als het werkboek voor de online cursus 23dingen en uitgegroeid tot een persoonlijke kijk op de (soms) wonderlijke wereld en de mensen om me heen. Werkterrein: Leesbeleving Taalontwikkeling Mediawijsheid Ontwikkelen en uitzetten van lokale en bovenlokale programma's Bieblog Hengelo redactie (Gestopt per oktober 2022) de Bibliotheek op school Werkgebied: Bibliotheek Hengelo , Hof van Twente en Oldenzaal Liefhebberij: Spiritualiteit & zingeving Zijnsoriëntatie Stilte Wereldvredesvlam Twente Lezen en schrijven Film Muziek Yoga en zwemmen Meer van en over Scribbles is te vinden onder de buttons in de navigatiebalk. **********