Doorgaan naar hoofdcontent

Kattenkwaad


Ik geef het maar eerlijk toe: ik ben wel blij met m'n vernieuwde Appie. Ruimer, netter, beter assortiment, prettig om doorheen te struinen. Ik heb m'n gebruikelijke boodschappen bijna alweer in een soort looproute zitten. Alhoewel ik ook net zo makkelijke kriskras heen en weer kan gaan.

Toch ontdekte ik onlangs dat ze één product echt hadden verstopt: wc-blokjes. Ik zocht bij het wc-papier, bij de schoonmaakmiddelen en weer kriskras terug. Maar ze leken echt foetsie. Vandaag probeer ik het opnieuw, soms heb je een frisse blik nodig. Maar nee, geen wc-blokjes.

Ik vraag zo'n vriendelijke knul om raad. Hij loopt - min of meer zelfverzekerd - naar de meest logische plek: het wc-papier. Hmm, vreemd, hier ligt het niet. Nee, dat weet ik. Hij zoekt hulp bij een oudere collega. En ja hoor, die loopt in een rechte lijn naar het schap met de vertrouwde blokjes.

Ja natuurlijk, naast het kattenvoer. Had ik kunnen weten.

Reacties

Populaire scribble

Spa met bubbels

Het is al een tijd te druk. Ik ben al een tijd te moe. M'n lichaam doet zeer op plekken waar het nooit eerder zeer deed. Maar volgens de dokter ben ik kerngezond. Het zal een combinatie van factoren zijn, waaronder die beruchte vrouwenfase. Tijd dus voor wat verwennerij. Op advies heb ik een aantal Floatbaden geboekt in een magnesium spa. Een uur drijven in warm magnesiumwater in een prikkelarme cabine. Het schijnt voor alles goed te zijn wat met lichaam en geest te maken heeft. Kom maar door! Na een liefdevolle uitleg gaat de deur van m'n privé kamer op slot en neem ik eerst een heerlijke douche. In de cabine is het toch echt wel zoeken naar de juiste houding. Wat leg ik onder m'n hoofd. Hoe voorkom ik dat er water in m'n oren loopt. Jeetje, dat zout prikt echt op kleine wondjes! Ja, zo lijkt het lekker te zijn. Hè prut, licht vergeten uit te doen. Toch maar die warme cabine weer uit en dan opnieuw m'n houding zoeken. Dat valt nog niet mee zeg, een uur ontspannen.