Doorgaan naar hoofdcontent

Matroesjka


Ik droom dat ik een bijzondere droom heb. Ik let goed op, want ik weet dat ik er iets mee moet als ik ontwaak. Zodra ik wakker ben, vertel ik de droom aan een vriendin en herhaal vrij scherp hoe het verhaal in elkaar zat. Wat zou het te betekenen hebben, welke boodschap zit hierin? Ze kan me niet verder helpen.

Als ik echt wakker word, kan ik me alleen de ingewikkelde vorm nog herinneren. Het verhaal van die droom in de droom is vervlogen. Ik heb dat wel vaker, moeilijk doen in m'n slaap. Iemand enig idee welke boodschap hierin zit?

Reacties

 1. De droom in de droom. Mooi gegeven!
  Zag dat er een hele pagina over bestaat, maar ik vind dat persoonlijk wel een ingewikkelde pagina...
  Ik zou als leekdromenduider en amateurpsycholoog ;-) zeggen dat het misschien iets te maken heeft met al willen begrijpen van dat wat nog niet te begrijpen valt. Ergens te snel mee willen gaan. Eerst nog een tussenstapje doen. Geduld hebben. Dat soort horoscoopwijsheden : -)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dag lieve Marina, zal ik je eens wat vertellen? Ik denk dat ik het sinds vanmorgen begrijp. Echt. Ineens hoorde ik mezelf tegen m'n lief zeggen hoe het zit. Met mij. En het leven enzo. En dat klonk best logisch en bevrijdend allemaal. En floep... weg buikpijn. Hoe mooi is dat! Ben benieuwd wat ik vannacht droom ;-)

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Spa met bubbels

Het is al een tijd te druk. Ik ben al een tijd te moe. M'n lichaam doet zeer op plekken waar het nooit eerder zeer deed. Maar volgens de dokter ben ik kerngezond. Het zal een combinatie van factoren zijn, waaronder die beruchte vrouwenfase. Tijd dus voor wat verwennerij. Op advies heb ik een aantal Floatbaden geboekt in een magnesium spa. Een uur drijven in warm magnesiumwater in een prikkelarme cabine. Het schijnt voor alles goed te zijn wat met lichaam en geest te maken heeft. Kom maar door! Na een liefdevolle uitleg gaat de deur van m'n privé kamer op slot en neem ik eerst een heerlijke douche. In de cabine is het toch echt wel zoeken naar de juiste houding. Wat leg ik onder m'n hoofd. Hoe voorkom ik dat er water in m'n oren loopt. Jeetje, dat zout prikt echt op kleine wondjes! Ja, zo lijkt het lekker te zijn. Hè prut, licht vergeten uit te doen. Toch maar die warme cabine weer uit en dan opnieuw m'n houding zoeken. Dat valt nog niet mee zeg, een uur ontspannen.