Doorgaan naar hoofdcontent

Kris Kras Kruisletter Kunst


Met dank aan ZBtweets!

Reacties

  1. Dat is knap gedaan! Hoe zal iemand dat doen, alle letters uitknippen en een puzzel doen? Hm .... ik denk er bijna over na om het te gaan checken want het lijkt bijna te goed om waar te zijn =)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ga je gang! Met zo'n naam ( micah lexier) en de voor mij onbegrijpelijke uitdrukking 'resewn a touted' geloof ik hem blind ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Spoedberaad

We zitten midden in de module Moreel Beraad. We leren waar een ethisch dilemma aan moet voldoen, welke vormen van moreel beraad er zijn en hoe je als geestelijk begeleider een goede gespreksleider bent. We oefenen in groepjes met zelf ingebrachte casussen. Twee dingen zijn cruciaal in dit proces: wat is de werkelijke kernvraag en waar ligt het 'hittepunt' van het dilemma. Zo puzzel je als groep stapsgewijs naar een besluit waarmee je de minste morele schade aanricht. Het analytische van deze rol ligt me wel. In de praktijk word ik onverwacht uitgedaagd. De hele weg van Enschede naar Utrecht loopt mijn morele stressthermometer op naar een vurig hittepunt door de schaamteloze houding van een medereiziger. Best knap eigenlijk, dat je zo stoïcijns helemaal je eigen ding kunt doen. Ondertussen oefen ik op de zinsconstructie van de juiste kernvraag: "Moet ik de reiziger op dit moment aanspreken op het vervuilen van de zitplaats en bezethouden van twee extra plekken, als hij verd