Doorgaan naar hoofdcontent

Bibliotheek Hengelo 90 jaar

Met een snelle impressie van het nieuwe winkelconcept.



En na de begane grond gaan we vrolijk verder met de eerste en tweede verdieping. Kijk ook op ons Bieblog voor het winnende boek.

Reacties

  1. Ziet er mooi uit Scribbles! Heb al gezocht naar een korte vakantiebestemming in de buurt voorjaar 2010. Dan kom ik zeker kijken.
    En de winnaar voor "de beste bieppromotor" gaat naar ....... Scribbles!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd! En het is een echt interessante bieb, by the looks of it!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @Sofie: Bedankt en leuk dat je in de buurt komt. Twente is een mooi bewaard natuurgeheimpje!

    @Essen: Thanx!

    @Katrin: All is lookin' great ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ziet er patent uit daar. Ga begin volgende week nog wel even controleren ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. @Jouke: Bedankt, collega!

    @Eazy: Leuk. Genoeg plek voor mooie eazy-kiekjes ;-) Laat het me weten als je zin hebt in een rondleiding en een kopje Hengelose koffie. (maandags gesloten, donderdag afwezig)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Astrid,

    Heel mooie impressie. Ik sluit me aan bij @wereldvansofie (leuk boek overigens) "de beste bieppromotor" gaat naar ....... Scribbles! Top.

    groet,

    Tom

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Fris en fruitig hoor. Veel succes en plezier toegewenst!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik wilde aanvankelijk niet flauw doen bij zo'n mooi feest, maar na zoveel positieve reacties durf ik het wel aan: de tekst van de poster ('de bibliotheek is er van en voor iedereen') houdt me sinds gisteren bezig en is volgens mij toch echt niet goed... Dat 'er' moet eruit. Misschien bij de herdruk?
    Verder niets dan lof hoor, voor hoe het er uitziet!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Dat ziet er mooi uit. Heel veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. @Tom: bedankt, en ja... Sofie is een leuk boek!

    @Edwin: Kom toch eens kijken als je in de buurt bent ;-)

    @Henk: Fris en fruiteig. Die hou ik 'er in!

    @Schrijver; Tja, ik heb er ook naar zitten kijken. Je kunt twijfelen of 'er' voor 'voor' moet staan, maar het hoort zeker niet voor 'van'. Dus ja, het klopt niet. Het is opgepakt.

    @Tom: Thanx!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Wisseltrofee

Ik mag als officiële zingevings vrijwilliger  aanschuiven bij de jaarlijkse algemene ledenvergadering van team Willem. Zo zit ik ineens in een net iets te krappe zaal vol Geestelijk Verzorgers. Door een speling van het lot kwam ik tegelijk aan met m'n mentor, vochten we om de laatste parkeerplaats en zaten we even later naast elkaar aan de thee. Een mooie gelegenheid om hem om raad te vragen over m'n eerste echte cliënt, want ik vond het allemaal best pittig. Volgens mij zit zij meer in de crisisfase dan in de aandachtfase en heeft ze nood aan een 'echte' geestelijk verzorger. "Bel me!", zegt hij gelijk. En hij wil de volgende keer ook wel mee. Kijk, daar heb ik wat  aan! Voor ik het weet staat er ineens een Willem-quiz op de agenda. Een quiz? Ja, ik had me kennelijk moeten verdiepen in de mooie cijfers uit het jaarverslag van 2023. Oh jee, die was me even ontgaan. In een vrolijke petje-op-petje-af variant racen we door de prestaties van dit zinvolle netwerk.