Doorgaan naar hoofdcontent

Bibliotheek Hengelo 90 jaar

Met een snelle impressie van het nieuwe winkelconcept.En na de begane grond gaan we vrolijk verder met de eerste en tweede verdieping. Kijk ook op ons Bieblog voor het winnende boek.

Reacties

 1. Ziet er mooi uit Scribbles! Heb al gezocht naar een korte vakantiebestemming in de buurt voorjaar 2010. Dan kom ik zeker kijken.
  En de winnaar voor "de beste bieppromotor" gaat naar ....... Scribbles!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd! En het is een echt interessante bieb, by the looks of it!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Sofie: Bedankt en leuk dat je in de buurt komt. Twente is een mooi bewaard natuurgeheimpje!

  @Essen: Thanx!

  @Katrin: All is lookin' great ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er patent uit daar. Ga begin volgende week nog wel even controleren ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Jouke: Bedankt, collega!

  @Eazy: Leuk. Genoeg plek voor mooie eazy-kiekjes ;-) Laat het me weten als je zin hebt in een rondleiding en een kopje Hengelose koffie. (maandags gesloten, donderdag afwezig)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Astrid,

  Heel mooie impressie. Ik sluit me aan bij @wereldvansofie (leuk boek overigens) "de beste bieppromotor" gaat naar ....... Scribbles! Top.

  groet,

  Tom

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fris en fruitig hoor. Veel succes en plezier toegewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik wilde aanvankelijk niet flauw doen bij zo'n mooi feest, maar na zoveel positieve reacties durf ik het wel aan: de tekst van de poster ('de bibliotheek is er van en voor iedereen') houdt me sinds gisteren bezig en is volgens mij toch echt niet goed... Dat 'er' moet eruit. Misschien bij de herdruk?
  Verder niets dan lof hoor, voor hoe het er uitziet!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat ziet er mooi uit. Heel veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @Tom: bedankt, en ja... Sofie is een leuk boek!

  @Edwin: Kom toch eens kijken als je in de buurt bent ;-)

  @Henk: Fris en fruiteig. Die hou ik 'er in!

  @Schrijver; Tja, ik heb er ook naar zitten kijken. Je kunt twijfelen of 'er' voor 'voor' moet staan, maar het hoort zeker niet voor 'van'. Dus ja, het klopt niet. Het is opgepakt.

  @Tom: Thanx!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Berlijn - Stadsbeer Schnute

Berlijn dankt haar naam en stadswapen aan de beer. Er doen veel verhalen de ronde over de relatie tussen beer en Berlijn. De meest overtuigende is de hypothese van onderzoeker Theodor Zell. Volgens Zell is de stad Berlijn gesticht in de buurt van een plaats waar zich veel beren ophielden, ter hoogte van de huidige Nederlandse ambassade . Dit was aan het eind van de twaalfde eeuw een ondiepe, vlakke plaats in de Spree. Ook beweert hij dat het woord Berlin vroeger 'bereplaats' beteken-de. En dat maakt z'n theorie geloofwaardig genoeg! Waar of niet, je komt de beer overal tegen. Niet alleen in alle soorten en maten op straat en in de souvenierswinkels, maar ook in het echt. Knuffelijsbeer Knut kennen we nu wel, dus die slaan we even over. In het hartje van de stad resideert in de berenkuil Am Köllnischen Park sinds augustus 1939 de enige echte Berlijnse stadsbeer. De vreugde na de feestelijke opening was van korte duur. De beren hadden zwaar te lijden tijdens de oorlog. All