Doorgaan naar hoofdcontent

Bibliotheek Hengelo 90 jaar

Met een snelle impressie van het nieuwe winkelconcept.En na de begane grond gaan we vrolijk verder met de eerste en tweede verdieping. Kijk ook op ons Bieblog voor het winnende boek.

Reacties

 1. Ziet er mooi uit Scribbles! Heb al gezocht naar een korte vakantiebestemming in de buurt voorjaar 2010. Dan kom ik zeker kijken.
  En de winnaar voor "de beste bieppromotor" gaat naar ....... Scribbles!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd! En het is een echt interessante bieb, by the looks of it!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Sofie: Bedankt en leuk dat je in de buurt komt. Twente is een mooi bewaard natuurgeheimpje!

  @Essen: Thanx!

  @Katrin: All is lookin' great ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er patent uit daar. Ga begin volgende week nog wel even controleren ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Jouke: Bedankt, collega!

  @Eazy: Leuk. Genoeg plek voor mooie eazy-kiekjes ;-) Laat het me weten als je zin hebt in een rondleiding en een kopje Hengelose koffie. (maandags gesloten, donderdag afwezig)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Astrid,

  Heel mooie impressie. Ik sluit me aan bij @wereldvansofie (leuk boek overigens) "de beste bieppromotor" gaat naar ....... Scribbles! Top.

  groet,

  Tom

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fris en fruitig hoor. Veel succes en plezier toegewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik wilde aanvankelijk niet flauw doen bij zo'n mooi feest, maar na zoveel positieve reacties durf ik het wel aan: de tekst van de poster ('de bibliotheek is er van en voor iedereen') houdt me sinds gisteren bezig en is volgens mij toch echt niet goed... Dat 'er' moet eruit. Misschien bij de herdruk?
  Verder niets dan lof hoor, voor hoe het er uitziet!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat ziet er mooi uit. Heel veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @Tom: bedankt, en ja... Sofie is een leuk boek!

  @Edwin: Kom toch eens kijken als je in de buurt bent ;-)

  @Henk: Fris en fruiteig. Die hou ik 'er in!

  @Schrijver; Tja, ik heb er ook naar zitten kijken. Je kunt twijfelen of 'er' voor 'voor' moet staan, maar het hoort zeker niet voor 'van'. Dus ja, het klopt niet. Het is opgepakt.

  @Tom: Thanx!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populairste scribble

Uit het veld geslagen

Deze tweede lesdag van ons nieuwe schooljaar zit ik voor het eerst thuis in zoom. De zomergriep heeft me te pakken. Inmiddels koortsvrij, maar zowel m'n kriebelhoest als m'n lichaam houd ik liever uit trein en klaslokaal. Gelukkig is er een online verbinding en dat werkt prima.  Mystagogie. Dat is zowel het mooiste als het meest ongrijpbare vak tot nu toe. De docent definieert dit als 'het verdiepen van het vertrouwen op een begeleiding vanuit en in het mysterie'. Waarbij 'een mystagoog, in het luisteren naar het levensverhaal, beluistert hoe het mysterie zich wil ontsluiten in de ander diens identiteit en zelfbewustzijn'. Snap je? Nee, ik ook nog niet. Maar tijdens deze les worden weer twee prachtige mystieke teksten besproken, veel vragen gesteld en vallen er mooie stiltes na de antwoorden die ieder hier voor zichzelf op geeft. Ik leer dat mystagogie vooral gaat over en begint met luisteren. Dat kan vanuit bijvoorbeeld stilte, liefde, intuïtie of niet-weten. N