Doorgaan naar hoofdcontent

Ons BNG staat onder grote druk

Reacties

 1. Leuk woordgrapje!

  Ik zag hem eigenlijk als een dikke Berlijnse duif aan zoals hij daar ligt. Die staan niet voor geluk maar voor vreetzucht en vies-makerij =)

  Moest wel even wikipedia-en wat een Bluebird dan weer in het Nederlands is ... wist ook niet dat ze het symbool voor happiness waren ... nou ja mijn katten wisten het wel denk ik :P

  Weer wat geleerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die dikke Berlijnse duiven... Ja, die mis ik ook wel!

  Ik heb de woordgrap ook pas geleerd in m'n zoektoch naar passende happiness-cartoon. Dus eigenlijk moet ik nog de tag 'leermoment' toevoegen ;-)

  Google maar eens op bluebird. Deze is ook lachen.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Wisseltrofee

Ik mag als officiële zingevings vrijwilliger  aanschuiven bij de jaarlijkse algemene ledenvergadering van team Willem. Zo zit ik ineens in een net iets te krappe zaal vol Geestelijk Verzorgers. Door een speling van het lot kwam ik tegelijk aan met m'n mentor, vochten we om de laatste parkeerplaats en zaten we even later naast elkaar aan de thee. Een mooie gelegenheid om hem om raad te vragen over m'n eerste echte cliënt, want ik vond het allemaal best pittig. Volgens mij zit zij meer in de crisisfase dan in de aandachtfase en heeft ze nood aan een 'echte' geestelijk verzorger. "Bel me!", zegt hij gelijk. En hij wil de volgende keer ook wel mee. Kijk, daar heb ik wat  aan! Voor ik het weet staat er ineens een Willem-quiz op de agenda. Een quiz? Ja, ik had me kennelijk moeten verdiepen in de mooie cijfers uit het jaarverslag van 2023. Oh jee, die was me even ontgaan. In een vrolijke petje-op-petje-af variant racen we door de prestaties van dit zinvolle netwerk.