Doorgaan naar hoofdcontent

Boekenfotoexpo in bibliotheek

Eind december aangekondigd, vandaag geopend: de expositie van inwoners met hun favoriete boek in Bibliotheek Enschede. Mooie foto's van Maarten Dors. Mooie boeken. Mooie mensen. En ja, uw Scribbles hangt er ook tussen.

Dus hebt u vanmiddag even niks te doen en bent u in de buurt? Om 15 uur is het feest, kom gezellig even langs! Te druk? Niet erg, we hangen er nog wel even.

Update: Voor een mooie reportage over de tentoonstelling en the making of gaat u natuurlijk naar Enschede aan Zee!

Reacties

  1. @sofie: nee, zo jolig ben ik nu ook weer niet ;-) Ik sta heel toepasselijk (en verdekt) onder de A!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Wisseltrofee

Ik mag als officiële zingevings vrijwilliger  aanschuiven bij de jaarlijkse algemene ledenvergadering van team Willem. Zo zit ik ineens in een net iets te krappe zaal vol Geestelijk Verzorgers. Door een speling van het lot kwam ik tegelijk aan met m'n mentor, vochten we om de laatste parkeerplaats en zaten we even later naast elkaar aan de thee. Een mooie gelegenheid om hem om raad te vragen over m'n eerste echte cliënt, want ik vond het allemaal best pittig. Volgens mij zit zij meer in de crisisfase dan in de aandachtfase en heeft ze nood aan een 'echte' geestelijk verzorger. "Bel me!", zegt hij gelijk. En hij wil de volgende keer ook wel mee. Kijk, daar heb ik wat  aan! Voor ik het weet staat er ineens een Willem-quiz op de agenda. Een quiz? Ja, ik had me kennelijk moeten verdiepen in de mooie cijfers uit het jaarverslag van 2023. Oh jee, die was me even ontgaan. In een vrolijke petje-op-petje-af variant racen we door de prestaties van dit zinvolle netwerk.