Doorgaan naar hoofdcontent

Ook voor de allerkleinsten: Biebsearch Baby


Reacties

  1. Je zou verwachten, van een Amerikaanse cartoonist, dat hij zou kiezen voor Yahoo. De eerste grote zoekmachine in Amerika. Bovendien komt het beter zo'n klein strotje uit denk ik ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Tom: Leuk, maar ik weet niet hoor. Het gegorgel van een baby klinkt mij toch meer als google in de oren dan als yahoo. Maar ik zal het morgen even bij m'n neefje gaan testen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Wisseltrofee

Ik mag als officiële zingevings vrijwilliger  aanschuiven bij de jaarlijkse algemene ledenvergadering van team Willem. Zo zit ik ineens in een net iets te krappe zaal vol Geestelijk Verzorgers. Door een speling van het lot kwam ik tegelijk aan met m'n mentor, vochten we om de laatste parkeerplaats en zaten we even later naast elkaar aan de thee. Een mooie gelegenheid om hem om raad te vragen over m'n eerste echte cliënt, want ik vond het allemaal best pittig. Volgens mij zit zij meer in de crisisfase dan in de aandachtfase en heeft ze nood aan een 'echte' geestelijk verzorger. "Bel me!", zegt hij gelijk. En hij wil de volgende keer ook wel mee. Kijk, daar heb ik wat  aan! Voor ik het weet staat er ineens een Willem-quiz op de agenda. Een quiz? Ja, ik had me kennelijk moeten verdiepen in de mooie cijfers uit het jaarverslag van 2023. Oh jee, die was me even ontgaan. In een vrolijke petje-op-petje-af variant racen we door de prestaties van dit zinvolle netwerk.