Doorgaan naar hoofdcontent

Kijk, zó web2.0 is onze digital native

Reacties

 1. Ze kennen de vakterm niet.
  Dat zegt op zich niks.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @JudyElf: Met excuus, mijn blogtitel is inderdaad wat misleidend en ik hem inmiddels de tag Humor toegevoegd.
  Ja, de grap zit hem er natuurlijk in dat die grootste gebruiker helemaal niet weet hoe datgene heet dat ze gebruikt. Het geeft mooi aan hoe 'hol' het begrip Web2.0 is en hoe vanzelfsprekend het voor de gebruiker is, die er niet eens een naam voor verwacht.
  Dank voor je reactie!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Verstopt en (bijna) vergeten

Ondanks dat het de heetste dag van het jaar lijkt te gaan worden, besluiten we het spontane plan voor een bucketlist wandeling door te zetten. Tijdens m'n studie ontdekte ik dat mijn grootouders eind jaren '20 als tieners de Sterkampen in Ommen hebben bezocht, waar Khrisnamurti zijn Theosofische Vereniging oprichtte rondom kasteel Eerde van baron Philip van Pallandt. Er loopt nog altijd een wandelroute over 'het vergeten pad' waar deze 'beeldenstormer' en zijn toeschouwers vele lezingen en meditaties hebben beleefd. Tijd om in die voetsporen van m'n grootouders te stappen. We starten met koffie daar waar we zeven uur later met een welverdiende ijsco eindigen: de stationsrestauratie van Ommen. Ik duik nog even snel het toilet in, is het plan. Maar als ik binnenkom en om me heen kijk, zie ik alleen ramen en een vrolijke muur. "Is hier misschien ook een toilet?", vraag ik bijna verontschuldigend. "Ja hoor, onder het poortje door", zegt de g