Doorgaan naar hoofdcontent

Hieperdepiep Hoezee

Scribbles wordt vandaag...


Reacties

 1. Moeten we de muisjes of de kaarsjes tellen -:) Van harte hoor

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ...wat is ze al groot geworden, hè ;-) Gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Al best oud voor een blog... Nog vele jaren! (Als je dat zelf wilt natuurlijk.)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd! Ik lees graag je blog en blijf zo doorgaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd! Zoals Barrie Stevens altijd zei: vooral doorgaan! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd en zorg dat er nog jaaaaren bij komen ok?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Van harte! Nog steeds zeer lezenswaardig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @Peter: Dank collega, je was er vroeg bij vandaag. Mis je me al? ;-)

  @diriwout: Jij mag de hageltjes tellen én spelen. De kleur is de toonhoogte, de lengte de toonduur. Succes!

  @eazy: Groot en sterk! Al een echte meid ;-) Dank.

  @schrijver: Ja, best knap hè. Maar je houdt het zelf ook al lang vol toch? Zolang het stroomt, stroomt het! Op naar de 3.

  @Petra: Bedankt, ik blijf m'n best doen!

  @Wilma: Ja, die was goed hè. En al veel ouder dan 2 jaar ;-) Bedankt.

  @Jouke: Dank, trouwe volger. Ik ga m'n best doen. Stof genoeg om over te schrijven inmiddels!

  @Henk: En bedankt, leuk dat je er nog bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeli! Webgrrl is ook alweer bijna 2 :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. I congrat u lations! Volhouden zeg ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @Natalie: Top! Hebben we straks dubbel feest ;-)

  @festina: Tweewerf dank!

  @Edwin: Thank u en U2!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Kijk om je heen

  Na de schokkende uitslag van deze verkiezing merk ik dat ik vooral heel stil word. Hoe graag ik ook mijn wijze steentje wil bijdragen aan een 'hoe komt dit toch' of 'hoe nu verder', ik geloof niet dat ik daar de stem of de pen voor heb. Ik ben meer van het fluisteren en het potlood. En van het branden van een vredesvlammetje in m'n hart en woonkamer. Gelukkig buitelen columnisten al over elkaar heen met scherpe analyses. Mijn favoriete Correspondent heeft zelfs  een heel dossier  over wat er gaande is. En natuurlijk weten onze cabaretiers hier de komende tijd ook wel raad mee.  Ik laat alle duiding en lawaai maken dan ook graag aan hen over. Wat me wel raakt en inspireert zijn de slotwoorden van Dolf Jansen op Radio1 . Laat ik mijn bescheiden podium dan maar openstellen voor zijn hoop en medemenselijkheid. Want mijn hemel wat gaan we dat nog nodig hebben... "In het volle licht stappen lijkt me nu wel een goed idee. Zie wat er gaande is. Kijk om je heen wie je