Doorgaan naar hoofdcontent

Voorwaarts


Het is een tijd vol stappen. Groot en klein, fysiek en digitaal, fysiek en mentaal, soms met gezwinde spoed, dan weer in de eerste versnelling. Maar één ding is zeker, alles stapt vooruit.

Richting Bibliotheek2daagse, met een mooie stand in de kloostergang voor 0-18 jaar. Met een geactualiseerde Gids voor bibliotheken en PSO's. Met nieuwe visuals van het benodigde teamwork en een routeplanner voor een goede implementatie. Met een nieuwsbrief vol updates. Richting NOT2013, met veel interviews en geregel voor een verleidend Magazine. En ondertussen stappen alle deelteams gestaag richting een nog beter gevulde toolkit.

Daar tussendoor probeer ik ook wat stapjes vooruit te zetten op de yogamat, door een lekker boek, over de vioolsnaren en in de keuken. Met soms een hobbeltje, soms de wind mee en zo nu en dan even op de handrem. En heel soms een spannende stap in het onbekende. Goed voor lichaam en geest, denk ik dan maar!

Namasté

Reacties

Populaire scribble

Kies: een gedicht

Bart Moeyaert was van januari 2006 t/m januari 2008 stadsdichter van Antwerpen. Alles wat hij in deze functie schreef - en meer - is gebundeld in Gedichten voor gelukkige mensen . Achterin staat vermeld voor welke gelegenheid elk gedicht is geschreven en hoe het onder de inwoners werd verspreid, variërend van duizenden emails en boekenleggers via de achterkant van theaterkaartjes tot één lange zin in de nieuwe stationshal. Naast deze bundel zijn de gedichten ook te beluisteren op de stadsdichterpodcast . Geweldig, want als er iemand is die het luisteren waard is, dan is dat Moeyaert wel! En zo'n podcast, dat lijkt me ook wel wat voor de stadsdichter van Hengelo , nietwaar? Daarom hierbij m'n favoriet uit deze bundel in beeld & geluid. Omdat deze zo mooi mijn persoonlijke vakantieoverpeinzing verwoordt. Stadsdichterpodcast: Kies Kies Bestaan kan iedereen. Er zijn vraagt moed. En wat de dichter doet is pleiten voor het een. Hij wil zijn leven niet door we