Doorgaan naar hoofdcontent

Teamwork


Het was weer een volle dag met #debibliotheekopschool vandaag. In Den Haag, voor de verandering. Een dag waarbij datgene centraal stond dat steeds beter vorm krijgt, dat steeds belangrijker en leuker wordt en dat de rode draad vormt van onze acties tijdens de naderende Bibliotheek2daagse. Teamwork!

Want vandaag heb ik veel spijkers met koppen geslagen met het kernteam, met het digitale team en met het communicatieteam. In kleine bezetting, in grote bezetting en zelfs in virtuele aanwezigheid. Flexibel als we zijn. Wat gelijk ook zorgde voor nog meer verbinding met het team dat die doorgaande lijn van 0-18 jaar maakt. Zodat we straks in Middelburg echt met elkaar de stands bemensen en de sessies verzorgen. En dat is een goede zaak.

Daarmee heb ik zelf ervaren dat de Bibliotheek op school valt of staat bij goed teamwork. Zoals u dat ontdekt in uw eigen bibliotheek, bij het implementeren van deze aanpak. Om dat te benadrukken vertellen we u in Middelburg graag hoe uw Bibliotheek op school-team eruit zou moeten zien. En dat dit voor ons een serieuze zaak is blijkt uit het feit dat we de bibliotheek, die met het grootste team naar deze mini-sessie komt, belonen met een advies op maat van de beste specialisten uit ons eigen dreamteam.

Dus, door al die mooie stappen van vandaag ben ik in zo'n goede bui, dat ik gewoon even moet scribblen dat ik trots ben op dit sterke dreamteam en op het feit dat ik daar in mee mag doen. Hieperdepiep Hoera!

Reacties

Populaire scribble

Spa met bubbels

Het is al een tijd te druk. Ik ben al een tijd te moe. M'n lichaam doet zeer op plekken waar het nooit eerder zeer deed. Maar volgens de dokter ben ik kerngezond. Het zal een combinatie van factoren zijn, waaronder die beruchte vrouwenfase. Tijd dus voor wat verwennerij. Op advies heb ik een aantal Floatbaden geboekt in een magnesium spa. Een uur drijven in warm magnesiumwater in een prikkelarme cabine. Het schijnt voor alles goed te zijn wat met lichaam en geest te maken heeft. Kom maar door! Na een liefdevolle uitleg gaat de deur van m'n privé kamer op slot en neem ik eerst een heerlijke douche. In de cabine is het toch echt wel zoeken naar de juiste houding. Wat leg ik onder m'n hoofd. Hoe voorkom ik dat er water in m'n oren loopt. Jeetje, dat zout prikt echt op kleine wondjes! Ja, zo lijkt het lekker te zijn. Hè prut, licht vergeten uit te doen. Toch maar die warme cabine weer uit en dan opnieuw m'n houding zoeken. Dat valt nog niet mee zeg, een uur ontspannen.