Doorgaan naar hoofdcontent

Waterpret


En dan komt er 's morgens vroeg ineens geen warm water meer uit de kraan. Weg douche, foetsie vertrouwde rituelen. Zo zeg, dat geeft de dag direct een heel andere kleur.

Het voordeel van huren is één telefoonnummer voor alle storingen. Het nadeel is dat zo'n monteur de klacht kan afmelden als opgelost, nadat hij in het centrale ketelhuis heeft vastgesteld dat er niks aan de hand is, zonder bij de bron op de bel te drukken om dat nog even te controleren.

Dat werd dus twee keer dat telefoonnummer bellen. Maar dan staat er een uur later ook een vrolijke jongen voor m'n warmtewisselaar (ja, ik geloof dat hij het zo noemde), die alle buizen even door laat stromen en zorgt dat ik de winter warmpjes door kom. Heel fijn. En goed om weer even gevoeld te hebben hoe verwend vanzelfsprekend ik het vind dat alles het gewoon doet, die primaire dingen als stroom en water enzo. Met dank aan alle verstopte buizen.

Voor u is dit alles trouwens ook goed nieuws. Want morgen zit er weer gewoon een frisse Scribbles achter haar bureau!

Reacties

Populaire scribble

Gedeelde smart

We hebben een klein feestje en nemen de kinderen mee uit eten. Om het avontuur nog groter te maken proberen we een onbekend doch aanbevolen restaurant. Een menukaart? Nee, die hebben we niet. Even de QR code scannen voor alle gerechten. Papier is zó ouderwets... Of we het concept kennen. Concept? Nou nee. Het heet 'shared dining'. De gerechten zijn iets kleiner en de bedoeling is dat je alles wat je bestelt op tafel zet en het gezellig met elkaar deelt. Oké... even schakelen... allemaal iets anders bestellen dus. En de friet, dat moet ook apart besteld worden? Ja dus. Nou, een avontuur is het wel, dat moet gezegd. Vooral als alles wordt geserveerd. Want iedereen krijgt namelijk toch gewoon z'n eigen gerecht. Ziet er goed uit hoor, maar waar zijn de lege borden om het te 'sharen'. Hoe hadden ze dit nou precies bedacht? Het avontuur wordt nog groter als de ober mijn noodles voor me zet met de opmerking: "kan een beetje pittig zijn, maar u gaat niet dood hoor.&quo