Doorgaan naar hoofdcontent

Update: de verslaving


Teeter heeft 32 Levels.
En dan begint hij vrolijk weer opnieuw...
Nu m'n gemiddelde tijd en score wat opkrikken!

Illustratie: Labyrint van M.C. Escher

Reacties

 1. Doe dat en tussendoor even denken aan "Het beste boek van 2008" op onze hyve?!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is lekker weer buiten hoor ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank Eazy, ik zal het niet vergeten. Maar het is ook wel heel erg koud ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben benieuwd wat dat 'beste boek van 2008' volgens jou is. Op de Hengelose biebhyve kon ik het niet vinden, of moest ik daar ook niet zoeken?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nee, je moet zoeken op de bibliotheekenschede hyve en je bijdrage is ontzettend welkom!
  klik

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gevonden, zij het niet met je 'klik'. Ik heb voor zover ik me herinner in 2008 geen boek gelezen dat ik iedereen wil aanraden. Ben ook absoluut geen hyver!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja, da's nou weer jammer! Hoe kan ik anders "traffic" naar die Hyve krijgen? Doe dan 1 van 2007?!
  Please.

  Bij mij dee de klik het wel (en nog)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik kom via die klik op (denk ik) de (of een) startpagina van Hyves. Daar heb ik 'bibliotheek Enschede' ingevuld. Of was het zo ook de bedoeling?
  Nee, ik heb echt niks van niveau te bieden, sorry. Waarom maak je geen linkje naar 'de beste boeken van 2008' uit de NRC? Of naar VN als dat kan? Daar lees je professionele adviezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoeft geen niveau en ook niet echt van 2008 als het niet anders kan.
  Ik ben de hyve pas kortgeleden begonnen en wil graag dat er activiteit is. That's it..??
  Komt de link: hier dus en doe je best!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De link werkt nu wel (stond je eerst soms ingelogd?). Het lijkt mij dat de activiteit uit Enschede e.o. moet komen, dat is ook veel leuker voor de lezers want dan kunnen ze er met jullie en/of elkaar over praten. Als je toevallig ooit iets op mijn blog leest over een boek en je denkt daar wat aan te hebben dan mag je dat gewoon pikken, geen enkel probleem, maar er expres iets voor schrijven gaat me te ver, sorry.

  Sorry Astrid, ik ben niet begonnen hoor :-) (mijn eerste vraag was aan jou gericht, maar is nu wel beantwoord natuurlijk).

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hé, wat een gezelligheid op m'n blogje ;-)

  Schrijver, ik zou gewoon lid worden van die hyve van Enschede en gewoon wat krabbels over je favoriete boeken uit willekeurig welk jaar achter laten. Hyve is juist iets dat geen grenzen kent. Zo gaat dat met 2.0! En dat vindt Jouke ook!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Tja, hier denk ik toch echt anders over, niks aan te doen. Maar dank voor de gastvrijheid op je blog in elk geval!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik snap nu waarom je niet aan Second Life wil....als je hier al aan verslaafd raakt...LOL!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Precies, ik ken m'n zwaktes ;-)
  (2e ronde van 32 levels is al op zak!)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Kijk om je heen

  Na de schokkende uitslag van deze verkiezing merk ik dat ik vooral heel stil word. Hoe graag ik ook mijn wijze steentje wil bijdragen aan een 'hoe komt dit toch' of 'hoe nu verder', ik geloof niet dat ik daar de stem of de pen voor heb. Ik ben meer van het fluisteren en het potlood. En van het branden van een vredesvlammetje in m'n hart en woonkamer. Gelukkig buitelen columnisten al over elkaar heen met scherpe analyses. Mijn favoriete Correspondent heeft zelfs  een heel dossier  over wat er gaande is. En natuurlijk weten onze cabaretiers hier de komende tijd ook wel raad mee.  Ik laat alle duiding en lawaai maken dan ook graag aan hen over. Wat me wel raakt en inspireert zijn de slotwoorden van Dolf Jansen op Radio1 . Laat ik mijn bescheiden podium dan maar openstellen voor zijn hoop en medemenselijkheid. Want mijn hemel wat gaan we dat nog nodig hebben... "In het volle licht stappen lijkt me nu wel een goed idee. Zie wat er gaande is. Kijk om je heen wie je