Doorgaan naar hoofdcontent

Lieve lezer,

Ik wil u graag waarschuwen. Het kan zijn dat er de komende tijd iets minder scribbles voorbij komen. Niet omdat het vakantie is, want als trouwe lezer weet u dat mij dat nog nooit van het bloggen heeft weerhouden. Ook niet omdat ik deze vakanie wil gebruiken om dat ene boek eindelijk te gaan lezen of nu eens echt trouw elke dag m'n yoga-oefeningetjes te gaan doen. Niets van dat al.

Waarom dan? Nou, het zit zo, ik heb een nieuw speeltje gekregen, van m'n baas. Onze mobieltjes en iPAQ's waren afgeschreven en nodig aan vervanging toe, zo werd gezegd. Dus, alle managers, consulenten en coördinatoren hebben een 'kerstcadeautje' gekregen: een HTC Touch HD.

Een wat? Nou, een soort iPhone, maar dan anders. Chique doosje, strak apparaatje, onwijs veel toeters en bellen. Je kunt er werkelijk alles mee. De vraag is alleen: hoe. En daar is Scribbles dus nog wel even mee druk mee. 134 pagina's handleiding. Het opladen en aanzetten is gelukt, maar dan begint de ellende... En 2009 wordt een druk jaar, met veel afspraken, telefoontjes en takenlijstjes. Ik moet dus wel voorbereid zijn.

Nee, dit wordt een zware vakantie, lieve lezer. Ik vraag om uw begrip voor misschien een postje minder de komende tijd. Ik zal extra glühwein inslaan om het leed iets te verzachten ;-)

Warme groet en fijne feestdagen van uw,
Scribbles

Reacties

 1. Nou Scribbles, als het je net zo vergaat als mijn zus en zwager die ook zo'n ding kregen van hun baas, resp. zelf aanschaften, dan wordt het een hele leuke vakantie en zien we binnen een paar dagen je eerste posting via je nieuwe speeltje. Veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is natuurlijk nog geen iPhöne ;-) Hoewel, de 5.0 mp camera lijkt serieus werk. Ben benieuwd naar je 1e moblogje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is cool zeg. Interessant gebaar van je baas ook! Zijn daar dan ook nog voorwaarden aan verbonden? Ligt er een link met het werk, of is het echt een vrijblijvend geschenk.

  HTC is een goede keuze! Over de Keizer ben ik erg tevreden in ieder geval.

  Veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dank voor deze harten onder de riem!

  Een posting via de mobiel? Een moblog? Hellup... Ik weet het niet hoor, maar zoals het tot nu toe ging, beviel het me prima ;-)

  @edwin: De voorwaarden? Gewoon, altijd bereikbaar zijn, altijd inzicht in elkaars agenda hebben, altijd contacten kunnen bellen, altijd dingen kunnen vastleggen of opzoeken, dat soort dingen. En één van onze speerpunten is het uitbouwen van de virtuele bibliotheek. Wat digitaal kan, digitaal doen. Dat soort dingen. En tegenover dat aardige gebaar staat een vol jaarwerkplan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, da's Hengelo: 24 uur dit en 24 uur dat :-).
  Gelukkig werk ik in Enschede, heb je natuurlijk niet zo'n mooi hebbedingetje, maar ben je af en toe ook gewoon vrij! Om te doen en vooral ook laten..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ach Jouke, zo erg is het allemaal niet hoor. Ze zijn best heel lief in Hengelo en zuinig en trots op hun personeel. Maar ze hebben ook ambities. En daar horen die speledingetjes bij. Gaat helemaal goedkomen, ook met dat laten ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. He Astrid, mooi apparaatje hoor. Kom je er niet uit? Vraag dan maar even. Veel plezier er mee en fijne vakantie.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jeetje, een beetje jaloers ben ik wel op je speeltje!

  Ach Scribbles, jou kennende kom je er wel uit.

  Wens je hele fijne feestdagen toe en veel plezier met je sjieke apparaatje.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @Tom: Ik neem hem van de week wel mee, mag je ook even spelen ;-)

  @Hetty: Dank voor je vertrouwen, maar je jaloezie mag je in de kast leggen. Het is echt een puzzelstukje.
  Jij ook fijne feestdagen

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hey, dat is een leuk gebaar! :)
  Dat gaat vast nog veel plezier en werkgemak opleveren.
  Ik wacht graag je berichten af

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Vast wel, maar het gaat nog wel even duren voor ik het ook als gemak ervaar!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Wisseltrofee

Ik mag als officiële zingevings vrijwilliger  aanschuiven bij de jaarlijkse algemene ledenvergadering van team Willem. Zo zit ik ineens in een net iets te krappe zaal vol Geestelijk Verzorgers. Door een speling van het lot kwam ik tegelijk aan met m'n mentor, vochten we om de laatste parkeerplaats en zaten we even later naast elkaar aan de thee. Een mooie gelegenheid om hem om raad te vragen over m'n eerste echte cliënt, want ik vond het allemaal best pittig. Volgens mij zit zij meer in de crisisfase dan in de aandachtfase en heeft ze nood aan een 'echte' geestelijk verzorger. "Bel me!", zegt hij gelijk. En hij wil de volgende keer ook wel mee. Kijk, daar heb ik wat  aan! Voor ik het weet staat er ineens een Willem-quiz op de agenda. Een quiz? Ja, ik had me kennelijk moeten verdiepen in de mooie cijfers uit het jaarverslag van 2023. Oh jee, die was me even ontgaan. In een vrolijke petje-op-petje-af variant racen we door de prestaties van dit zinvolle netwerk.