Doorgaan naar hoofdcontent

Zie je wel: sport en klassiek gaan prima samen!Reacties

 1. Hey. Da's bij F.A.O. Schwarz in NYC! Daar zal ik ook nog eens iets over bloggen. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je het herkent. Is dat niet in te huren (of in te vliegen) voor een ludieke opening van 't één of 't ander?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @eazy: Geweldig! En het bewijst dat er niks mis is met de reactiesnelheid van de toetsen ;-) Is er toch iets met het filmpje niet oké.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja lachen! Ik heb nog wel wat quatre-pieds boeken in de kast liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ok, maar nu een stapje moeilijker... Gaan breakdance en klassiek ook nog samen?

  Klik hier

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Is dat de voorloper van Nintendo WII ??

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @mark: Cool!

  @stella: Lijkt er wel op ja ;-) Ik zie er wel een nieuwe lesvorm in. Misschien hebben we dan de tent weer vol!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Wisseltrofee

Ik mag als officiële zingevings vrijwilliger  aanschuiven bij de jaarlijkse algemene ledenvergadering van team Willem. Zo zit ik ineens in een net iets te krappe zaal vol Geestelijk Verzorgers. Door een speling van het lot kwam ik tegelijk aan met m'n mentor, vochten we om de laatste parkeerplaats en zaten we even later naast elkaar aan de thee. Een mooie gelegenheid om hem om raad te vragen over m'n eerste echte cliënt, want ik vond het allemaal best pittig. Volgens mij zit zij meer in de crisisfase dan in de aandachtfase en heeft ze nood aan een 'echte' geestelijk verzorger. "Bel me!", zegt hij gelijk. En hij wil de volgende keer ook wel mee. Kijk, daar heb ik wat  aan! Voor ik het weet staat er ineens een Willem-quiz op de agenda. Een quiz? Ja, ik had me kennelijk moeten verdiepen in de mooie cijfers uit het jaarverslag van 2023. Oh jee, die was me even ontgaan. In een vrolijke petje-op-petje-af variant racen we door de prestaties van dit zinvolle netwerk.