Doorgaan naar hoofdcontent

Zie je wel: sport en klassiek gaan prima samen!Reacties

 1. Hey. Da's bij F.A.O. Schwarz in NYC! Daar zal ik ook nog eens iets over bloggen. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je het herkent. Is dat niet in te huren (of in te vliegen) voor een ludieke opening van 't één of 't ander?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @eazy: Geweldig! En het bewijst dat er niks mis is met de reactiesnelheid van de toetsen ;-) Is er toch iets met het filmpje niet oké.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja lachen! Ik heb nog wel wat quatre-pieds boeken in de kast liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ok, maar nu een stapje moeilijker... Gaan breakdance en klassiek ook nog samen?

  Klik hier

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Is dat de voorloper van Nintendo WII ??

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @mark: Cool!

  @stella: Lijkt er wel op ja ;-) Ik zie er wel een nieuwe lesvorm in. Misschien hebben we dan de tent weer vol!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Verstopt en (bijna) vergeten

Ondanks dat het de heetste dag van het jaar lijkt te gaan worden, besluiten we het spontane plan voor een bucketlist wandeling door te zetten. Tijdens m'n studie ontdekte ik dat mijn grootouders eind jaren '20 als tieners de Sterkampen in Ommen hebben bezocht, waar Khrisnamurti zijn Theosofische Vereniging oprichtte rondom kasteel Eerde van baron Philip van Pallandt. Er loopt nog altijd een wandelroute over 'het vergeten pad' waar deze 'beeldenstormer' en zijn toeschouwers vele lezingen en meditaties hebben beleefd. Tijd om in die voetsporen van m'n grootouders te stappen. We starten met koffie daar waar we zeven uur later met een welverdiende ijsco eindigen: de stationsrestauratie van Ommen. Ik duik nog even snel het toilet in, is het plan. Maar als ik binnenkom en om me heen kijk, zie ik alleen ramen en een vrolijke muur. "Is hier misschien ook een toilet?", vraag ik bijna verontschuldigend. "Ja hoor, onder het poortje door", zegt de g