Doorgaan naar hoofdcontent

Scribbles hoort er weer helemaal bij


Follow me on Twitter!

Reacties

 1. 'Het is gezien,' mompelde hij, 'het is niet onopgemerkt gebleven.' (Gerard Reve)
  Ik volg je...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk schrijver, tot tweets (mompelde zij onopgemerkt)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook dit is opgemerkt, maar aan mij zul je op twitter niet veel plezier beleven aangezien ik min of meer gestopt ben (maar niet helemaal). Ik lees nog af en toe wat anderen schrijven en reageer soms of RT wat (term al bekend?) maar heb zelf erg weinig te melden. Maar wie weet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. RT? Nee, dat moet je even uitleggen! En ik heb ook niet zoveel te melden hoor, maar ben wel nieuwsgierig ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. RT staat voor re-tweet en het is gebruikelijk dat je RT vóór een berichtje van een ander plaatst dat je wilt doorgeven aan jouw volgers. Je zult het eerdaags wel ergens zien opduiken. Wist je trouwens al dat je onder 'direct messages' berichten kunt zien van mensen die je níet volgt maar die je toch iets sturen? Daar kwam ik ook pas later achter. Bij 'direct messages' staan ook de berichtjes die mensen die je wél volgt privé willen houden.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel leerzaam allemaal. Sommige dingen had ik al, maar dat je ook privé-berichten kunt sturen wist ik niet. Ga ik uitproberen.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Spa met bubbels

Het is al een tijd te druk. Ik ben al een tijd te moe. M'n lichaam doet zeer op plekken waar het nooit eerder zeer deed. Maar volgens de dokter ben ik kerngezond. Het zal een combinatie van factoren zijn, waaronder die beruchte vrouwenfase. Tijd dus voor wat verwennerij. Op advies heb ik een aantal Floatbaden geboekt in een magnesium spa. Een uur drijven in warm magnesiumwater in een prikkelarme cabine. Het schijnt voor alles goed te zijn wat met lichaam en geest te maken heeft. Kom maar door! Na een liefdevolle uitleg gaat de deur van m'n privé kamer op slot en neem ik eerst een heerlijke douche. In de cabine is het toch echt wel zoeken naar de juiste houding. Wat leg ik onder m'n hoofd. Hoe voorkom ik dat er water in m'n oren loopt. Jeetje, dat zout prikt echt op kleine wondjes! Ja, zo lijkt het lekker te zijn. Hè prut, licht vergeten uit te doen. Toch maar die warme cabine weer uit en dan opnieuw m'n houding zoeken. Dat valt nog niet mee zeg, een uur ontspannen.