Doorgaan naar hoofdcontent

Twitter in het echte leven

Oké, nu ben ik om.
Twitter here I come!


Via

Reacties

 1. Heeft Blokker nog geen twitter plugin? Dan komen je artikelen automatisch op Twitter, en heb je wel een twitteraccount maar hoef je niet te twitteren dat het weer regent of dat je nog een kop koffie neemt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Blokker? Zo raak ik toch helemaal in de war! Maar, ik heb werkelijk geen idee. Ik ga dat tot op de bodem uitzoeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Met Twitterfeed. Moet je wel eerst een twitteraccount openen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Daar gaan je Blokker Dukaten!
  Ik denk bij "een schreeuwende in de woestijn" altijd aan zand en zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @eazy: gaat goedkomen ;-)

  @sofie: en zo is het, maar ook zonder zand kan schreeuwen heel lekker zijn!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Wisseltrofee

  Ik mag als officiële zingevings vrijwilliger  aanschuiven bij de jaarlijkse algemene ledenvergadering van team Willem. Zo zit ik ineens in een net iets te krappe zaal vol Geestelijk Verzorgers. Door een speling van het lot kom ik gelijk aan met de mentor die me eerder meenam bij zijn huisbezoeken, vechten we om de laatste parkeerplaats en zitten we even later naast elkaar aan de thee. Een mooie gelegenheid om hem om raad te vragen over m'n eerste echte cliënt, want ik vond het allemaal best pittig. Volgens mij zit zij meer in de crisisfase dan in de aandachtfase en heeft ze nood aan een 'echte' geestelijk verzorger. Een belafspraak is snel gemaakt en hij wil de volgende keer ook wel mee. Kijk, daar heb ik wat  aan! Voor ik het weet staat er ineens een quiz op de agenda. Een quiz? Ja, ik had me kennelijk moeten verdiepen in de mooie cijfers uit het jaarverslag van 2023. Oh jee, die was me even ontgaan. In een vrolijke petje-op petje-af variant racen we door de prestaties v