Doorgaan naar hoofdcontent

De laatste website

En zeg nou niet dat we niet gewaarschuwd waren.
Het houdt gewoon een keer op.

Daarom bij deze de laatste site van Internet.


Via WEBGGRL

Reacties

 1. Het zou een hoop problemen en discussies oplossen :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat klopt, maar we zouden er ook ineens een bulk aan problemen bij krijgen, ben ik bang.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wist wel dat de bibliobloggers die mijn blog lezen die pagina leuk zouden vinden! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En gelukkig heb ik je niet teleurgesteld ;-) Bedankt voor de tip.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Wisseltrofee

Ik mag als officiële zingevings vrijwilliger  aanschuiven bij de jaarlijkse algemene ledenvergadering van team Willem. Zo zit ik ineens in een net iets te krappe zaal vol Geestelijk Verzorgers. Door een speling van het lot kwam ik tegelijk aan met m'n mentor, vochten we om de laatste parkeerplaats en zaten we even later naast elkaar aan de thee. Een mooie gelegenheid om hem om raad te vragen over m'n eerste echte cliënt, want ik vond het allemaal best pittig. Volgens mij zit zij meer in de crisisfase dan in de aandachtfase en heeft ze nood aan een 'echte' geestelijk verzorger. "Bel me!", zegt hij gelijk. En hij wil de volgende keer ook wel mee. Kijk, daar heb ik wat  aan! Voor ik het weet staat er ineens een Willem-quiz op de agenda. Een quiz? Ja, ik had me kennelijk moeten verdiepen in de mooie cijfers uit het jaarverslag van 2023. Oh jee, die was me even ontgaan. In een vrolijke petje-op-petje-af variant racen we door de prestaties van dit zinvolle netwerk.