Doorgaan naar hoofdcontent

Amélie Junior

Voor iedereen die gister bij ons filmavondje was. Om nog meer inspiratie op te doen voor de Alles-is-liefde-brainstorm.

En voor alle andere fans van Amélie natuurlijk.Tot morgen!

Reacties

 1. Maar deze heb ik van jou...
  Nou ja, virtueel dan, natuurlijk ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijk kind en wat spreekt ze goed Frans :-)
  "Amelie" vandaag geleend. Ben heel benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @sofie: De echte Amélie is wel een beetje anders hoor, maar spreekt net zo goed Frans en geeft je soms hetzelfde aaibare gevoel. Fijne filmavond!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Kijk om je heen

  Na de schokkende uitslag van deze verkiezing merk ik dat ik vooral heel stil word. Hoe graag ik ook mijn wijze steentje wil bijdragen aan een 'hoe komt dit toch' of 'hoe nu verder', ik geloof niet dat ik daar de stem of de pen voor heb. Ik ben meer van het fluisteren en het potlood. En van het branden van een vredesvlammetje in m'n hart en woonkamer. Gelukkig buitelen columnisten al over elkaar heen met scherpe analyses. Mijn favoriete Correspondent heeft zelfs  een heel dossier  over wat er gaande is. En natuurlijk weten onze cabaretiers hier de komende tijd ook wel raad mee.  Ik laat alle duiding en lawaai maken dan ook graag aan hen over. Wat me wel raakt en inspireert zijn de slotwoorden van Dolf Jansen op Radio1 . Laat ik mijn bescheiden podium dan maar openstellen voor zijn hoop en medemenselijkheid. Want mijn hemel wat gaan we dat nog nodig hebben... "In het volle licht stappen lijkt me nu wel een goed idee. Zie wat er gaande is. Kijk om je heen wie je