Doorgaan naar hoofdcontent

Wikipedia: het boek

Ik heb er wel eens berichten over voorbij zien komen, maar ik had hem nog nooit gezien: de wikipedia in boekvorm. Vijfduizend pagina's, één deel. Lekker stoer voor in de boekenkast, beetje onhandig voor op schoot!


Voor wie toch liever van beeldscherm leest, hier vindt u alle artikelen die in het boek zijn opgenomen.

Via

Reacties

 1. Lol, dat is met recht een dikke pil te noemen.

  Als je alles zou printen kwam je twee jaar terug al op 750 banden van 400 pagina's uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijkt me heel geschikt als bijzettafeltje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @edwin: Gelukkig heeft deze uitgever alleen de beste artikelen gedrukt!

  @schrijver: Goed plan, voor dat roseetje van me ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. het eerste dat mij te binnenschoot....leuk als bijzettafeltje...Schrijver was mij al voor.
  En met een goed boek en een glaasje wijn erbij...wat wil een mens nog meer ;-)
  Groetn Wies

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @wies: het leven is verrukkelijk ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Wisseltrofee

Ik mag als officiële zingevings vrijwilliger  aanschuiven bij de jaarlijkse algemene ledenvergadering van team Willem. Zo zit ik ineens in een net iets te krappe zaal vol Geestelijk Verzorgers. Door een speling van het lot kwam ik tegelijk aan met m'n mentor, vochten we om de laatste parkeerplaats en zaten we even later naast elkaar aan de thee. Een mooie gelegenheid om hem om raad te vragen over m'n eerste echte cliënt, want ik vond het allemaal best pittig. Volgens mij zit zij meer in de crisisfase dan in de aandachtfase en heeft ze nood aan een 'echte' geestelijk verzorger. "Bel me!", zegt hij gelijk. En hij wil de volgende keer ook wel mee. Kijk, daar heb ik wat  aan! Voor ik het weet staat er ineens een Willem-quiz op de agenda. Een quiz? Ja, ik had me kennelijk moeten verdiepen in de mooie cijfers uit het jaarverslag van 2023. Oh jee, die was me even ontgaan. In een vrolijke petje-op-petje-af variant racen we door de prestaties van dit zinvolle netwerk.