Doorgaan naar hoofdcontent

Politieding 24: misdaadbestrijding 2.0


Reacties

 1. Ja leuk! Dacht even dat je de nieuwe site www.stopdecriminaliteit.nl bedoelde ;-). Hyves zit natuurlijk al in de 23 reguliere Dingen evenals Twitter, waar mensen laatst ook voor gewaarschuwd werden. Ach uiteindelijk zijn het allemaal open deuren, die preventietips, maar soms moet het blijkbaar toch even gezegd worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vond hem wel toepasselijk ja!
  Toch lijkt me dit soort veiligheidstips best iets om in jouw politiedingen in te voegen. Of in ieder geval iets om je cursisten over na te laten denken. Maar misschien heb je dat al wel ingebouwd, ik heb niet alles gelezen. En open deuren zijn het vast niet voor iedereen. Wie goed is van vertrouwen, denkt er gewoonweg niet aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hmm denk dat zo'n beetje elke agent (gemiddeld genomen) wel één of meerdere tips kan oplepelen indien gevraagd. Het zijn eerder burgers die wel een bijscholingscursus 'veiligheid in en om huis, ook op internet' kunnen gebruiken! ;-)

  Maar politiemensen, blijkt voor mij uit de cursus, zijn zeker heel voorzichtig met wat ze wel en niet op internet zetten. Daarop zijn natuurlijk uitzonderingen denkbaar die dan ook breed worden uitgemeten in de media, waardoor de rest nog voorzichtiger wordt. Te voorzichtig wat mij betreft, want het internet moet geen boeman worden! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die (eerste) voorzichtigheid zie ik ook bij alle cursisten terug. Is volgens mij ook wel een beetje een generatieverschil. Door de cursus leer je wel iets makkelijker om te gaan met 'nieuwe dingen'. Maar dat je weer wat extra op gaat letten als er om je heen blunders worden gemaakt, zeker bij de politie, dat snap ik ook wel weer.

  Ken je dit filmpje? Geeft mij het idee dat het eigenlijk niet zoveel uitmaakt hoe voorzichtig je bent...

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Spa met bubbels

Het is al een tijd te druk. Ik ben al een tijd te moe. M'n lichaam doet zeer op plekken waar het nooit eerder zeer deed. Maar volgens de dokter ben ik kerngezond. Het zal een combinatie van factoren zijn, waaronder die beruchte vrouwenfase. Tijd dus voor wat verwennerij. Op advies heb ik een aantal Floatbaden geboekt in een magnesium spa. Een uur drijven in warm magnesiumwater in een prikkelarme cabine. Het schijnt voor alles goed te zijn wat met lichaam en geest te maken heeft. Kom maar door! Na een liefdevolle uitleg gaat de deur van m'n privé kamer op slot en neem ik eerst een heerlijke douche. In de cabine is het toch echt wel zoeken naar de juiste houding. Wat leg ik onder m'n hoofd. Hoe voorkom ik dat er water in m'n oren loopt. Jeetje, dat zout prikt echt op kleine wondjes! Ja, zo lijkt het lekker te zijn. Hè prut, licht vergeten uit te doen. Toch maar die warme cabine weer uit en dan opnieuw m'n houding zoeken. Dat valt nog niet mee zeg, een uur ontspannen.