Doorgaan naar hoofdcontent

Bibliotheek Hengelo 90 jaar

Met een snelle impressie van het nieuwe winkelconcept.



En na de begane grond gaan we vrolijk verder met de eerste en tweede verdieping. Kijk ook op ons Bieblog voor het winnende boek.

Reacties

  1. Ziet er mooi uit Scribbles! Heb al gezocht naar een korte vakantiebestemming in de buurt voorjaar 2010. Dan kom ik zeker kijken.
    En de winnaar voor "de beste bieppromotor" gaat naar ....... Scribbles!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd! En het is een echt interessante bieb, by the looks of it!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @Sofie: Bedankt en leuk dat je in de buurt komt. Twente is een mooi bewaard natuurgeheimpje!

    @Essen: Thanx!

    @Katrin: All is lookin' great ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ziet er patent uit daar. Ga begin volgende week nog wel even controleren ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. @Jouke: Bedankt, collega!

    @Eazy: Leuk. Genoeg plek voor mooie eazy-kiekjes ;-) Laat het me weten als je zin hebt in een rondleiding en een kopje Hengelose koffie. (maandags gesloten, donderdag afwezig)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Astrid,

    Heel mooie impressie. Ik sluit me aan bij @wereldvansofie (leuk boek overigens) "de beste bieppromotor" gaat naar ....... Scribbles! Top.

    groet,

    Tom

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik wilde aanvankelijk niet flauw doen bij zo'n mooi feest, maar na zoveel positieve reacties durf ik het wel aan: de tekst van de poster ('de bibliotheek is er van en voor iedereen') houdt me sinds gisteren bezig en is volgens mij toch echt niet goed... Dat 'er' moet eruit. Misschien bij de herdruk?
    Verder niets dan lof hoor, voor hoe het er uitziet!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Dat ziet er mooi uit. Heel veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. @Tom: bedankt, en ja... Sofie is een leuk boek!

    @Edwin: Kom toch eens kijken als je in de buurt bent ;-)

    @Henk: Fris en fruiteig. Die hou ik 'er in!

    @Schrijver; Tja, ik heb er ook naar zitten kijken. Je kunt twijfelen of 'er' voor 'voor' moet staan, maar het hoort zeker niet voor 'van'. Dus ja, het klopt niet. Het is opgepakt.

    @Tom: Thanx!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Kies: een gedicht

Bart Moeyaert was van januari 2006 t/m januari 2008 stadsdichter van Antwerpen. Alles wat hij in deze functie schreef - en meer - is gebundeld in Gedichten voor gelukkige mensen . Achterin staat vermeld voor welke gelegenheid elk gedicht is geschreven en hoe het onder de inwoners werd verspreid, variërend van duizenden emails en boekenleggers via de achterkant van theaterkaartjes tot één lange zin in de nieuwe stationshal. Naast deze bundel zijn de gedichten ook te beluisteren op de stadsdichterpodcast . Geweldig, want als er iemand is die het luisteren waard is, dan is dat Moeyaert wel! En zo'n podcast, dat lijkt me ook wel wat voor de stadsdichter van Hengelo , nietwaar? Daarom hierbij m'n favoriet uit deze bundel in beeld & geluid. Omdat deze zo mooi mijn persoonlijke vakantieoverpeinzing verwoordt. Stadsdichterpodcast: Kies Kies Bestaan kan iedereen. Er zijn vraagt moed. En wat de dichter doet is pleiten voor het een. Hij wil zijn leven niet door we