Doorgaan naar hoofdcontent

Bibliotheek Hengelo 90 jaar

Met een snelle impressie van het nieuwe winkelconcept.



En na de begane grond gaan we vrolijk verder met de eerste en tweede verdieping. Kijk ook op ons Bieblog voor het winnende boek.

Reacties

  1. Ziet er mooi uit Scribbles! Heb al gezocht naar een korte vakantiebestemming in de buurt voorjaar 2010. Dan kom ik zeker kijken.
    En de winnaar voor "de beste bieppromotor" gaat naar ....... Scribbles!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd! En het is een echt interessante bieb, by the looks of it!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @Sofie: Bedankt en leuk dat je in de buurt komt. Twente is een mooi bewaard natuurgeheimpje!

    @Essen: Thanx!

    @Katrin: All is lookin' great ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ziet er patent uit daar. Ga begin volgende week nog wel even controleren ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. @Jouke: Bedankt, collega!

    @Eazy: Leuk. Genoeg plek voor mooie eazy-kiekjes ;-) Laat het me weten als je zin hebt in een rondleiding en een kopje Hengelose koffie. (maandags gesloten, donderdag afwezig)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Astrid,

    Heel mooie impressie. Ik sluit me aan bij @wereldvansofie (leuk boek overigens) "de beste bieppromotor" gaat naar ....... Scribbles! Top.

    groet,

    Tom

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik wilde aanvankelijk niet flauw doen bij zo'n mooi feest, maar na zoveel positieve reacties durf ik het wel aan: de tekst van de poster ('de bibliotheek is er van en voor iedereen') houdt me sinds gisteren bezig en is volgens mij toch echt niet goed... Dat 'er' moet eruit. Misschien bij de herdruk?
    Verder niets dan lof hoor, voor hoe het er uitziet!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Dat ziet er mooi uit. Heel veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. @Tom: bedankt, en ja... Sofie is een leuk boek!

    @Edwin: Kom toch eens kijken als je in de buurt bent ;-)

    @Henk: Fris en fruiteig. Die hou ik 'er in!

    @Schrijver; Tja, ik heb er ook naar zitten kijken. Je kunt twijfelen of 'er' voor 'voor' moet staan, maar het hoort zeker niet voor 'van'. Dus ja, het klopt niet. Het is opgepakt.

    @Tom: Thanx!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Spa met bubbels

Het is al een tijd te druk. Ik ben al een tijd te moe. M'n lichaam doet zeer op plekken waar het nooit eerder zeer deed. Maar volgens de dokter ben ik kerngezond. Het zal een combinatie van factoren zijn, waaronder die beruchte vrouwenfase. Tijd dus voor wat verwennerij. Op advies heb ik een aantal Floatbaden geboekt in een magnesium spa. Een uur drijven in warm magnesiumwater in een prikkelarme cabine. Het schijnt voor alles goed te zijn wat met lichaam en geest te maken heeft. Kom maar door! Na een liefdevolle uitleg gaat de deur van m'n privé kamer op slot en neem ik eerst een heerlijke douche. In de cabine is het toch echt wel zoeken naar de juiste houding. Wat leg ik onder m'n hoofd. Hoe voorkom ik dat er water in m'n oren loopt. Jeetje, dat zout prikt echt op kleine wondjes! Ja, zo lijkt het lekker te zijn. Hè prut, licht vergeten uit te doen. Toch maar die warme cabine weer uit en dan opnieuw m'n houding zoeken. Dat valt nog niet mee zeg, een uur ontspannen.