Doorgaan naar hoofdcontent

Mijn nieuwe loopbaan: levens organiseren


Reacties

  1. O leuk! Heb altijd al een PA willen hebben. Wanneer kun je beginnen, mijn stagiar laat niets van zich horen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zit nu weer even hoestend en met lichte koorts thuis. Je zult het met de digitale versie moeten doen ;-) (en aan zulke stagiaires heb je dus echt niks...)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je nieuwe kopfoto is leuk: ik dacht echt eerst dat het een kanten onderbroek was, en zag er toen pas een boek in ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Een kanten onderbroek? Ik zou niet durven! Maar het geeft wel een heel andere dimensie aan het zoeken naar ik-zie-ik-zie-wat-jij-niet-ziet-headers ;-) Nog 7 nachtjes slapen...

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoe bedoel je? Sinterklaas? Die heeft toch een kanten onderjúrk?

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke spraakverwarring ;-) Ik bedoel dat ik over 7 nachtjes weer een nieuwe header zal plaatsen. Toevallig valt dat inderdaad samen met de Sint dit keer. Had ik nog niet aan gedacht. Wie weet inspireert het me...

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik zie wel dat er af en toe een nieuwe foto staat, maar heb nog nooit geteld na hoeveel dagen... Verschil tussen 'control-freak' en chaoot vermoed ik ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Misschien, voor mij hoort het gewoon bij één van de weekendtaken. Ik hou van structuur ;-) Jij mag je laten verrassen!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik ga elk weekend brood en kaas kopen, behalve als het er niet van komt... Structuur is voor mij vooral iets waar ik af en toe van droom.
    Maar op mijn werk ben ik heel gedisciplineerd! Dat moet ook wel, met een dagelijkse deadline.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Nix voor jou. Je krijgt het veel te druk...

    BeantwoordenVerwijderen
  11. @reinoud: Hoezo 'krijgen';-) Misschien moet ik deze Astrid eerst maar eens inzetten om m'n eigen leven te (her)organiseren!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Astrids goal is to be simple to use..
    We love Astrid!
    ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Wisseltrofee

Ik mag als officiële zingevings vrijwilliger  aanschuiven bij de jaarlijkse algemene ledenvergadering van team Willem. Zo zit ik ineens in een net iets te krappe zaal vol Geestelijk Verzorgers. Door een speling van het lot kwam ik tegelijk aan met m'n mentor, vochten we om de laatste parkeerplaats en zaten we even later naast elkaar aan de thee. Een mooie gelegenheid om hem om raad te vragen over m'n eerste echte cliënt, want ik vond het allemaal best pittig. Volgens mij zit zij meer in de crisisfase dan in de aandachtfase en heeft ze nood aan een 'echte' geestelijk verzorger. "Bel me!", zegt hij gelijk. En hij wil de volgende keer ook wel mee. Kijk, daar heb ik wat  aan! Voor ik het weet staat er ineens een Willem-quiz op de agenda. Een quiz? Ja, ik had me kennelijk moeten verdiepen in de mooie cijfers uit het jaarverslag van 2023. Oh jee, die was me even ontgaan. In een vrolijke petje-op-petje-af variant racen we door de prestaties van dit zinvolle netwerk.