Doorgaan naar hoofdcontent

Update ding Chatten

ik zeg:
he hoi, iemand daar?

jij zegt:
...

ik zeg:
joehoe

jij zegt:
ha, ik was er wel

ik zeg:
zat je niet op te letten

jij zegt:
sorry

ik zeg:
geef niks. alles goed?

jij zegt:
mwah, beetje ruzie

ik zeg:
joh, hoezo?

jij zegt:
zit teveel achter de pc, te weinig tijd voor elkaar, dat soort dingen

ik zeg:
nou zeg, hij is zelf toch ook altijd weg?

jij zegt:
zegt dat 'ie weggaat omdat ik zoveel zit te chatten

ik zeg:
huh? wie is nu de kip en wie het ei?

jij zegt:
nou, ik ben wel het haasje volgens mij :-)

ik zeg:
en nu?

jij zegt:
tja, beetje dimmen denk ik

ik zeg:
en onze kwebbels dan?

jij zegt:
weet niet, even niet misschien

ik zeg:
maar houden we wel contact?

jij zegt:
ja joh, mailen we toch gewoon

ik zeg:
neh, veel te traag en saai

jij zegt:
is zo, maar hoe leg ik dan uit dat dit gewoon leuk en gezellig is?

ik zeg:
kweenie, chat anders eens met elkaar

jij zegt:
lachen, ik hier en hij boven zeker!

ik zeg:
zoiets :-)

jij zegt:
zal het eens voorstellen als hij weer thuis is

ik zeg:
is 'ie weg?

jij zegt:
ja, was echt boos, kweenie wat ik ermee moet

ik zeg:
joh, wil je erover praten?

jij zegt:
...

ik zeg:
gaat het?

jij zegt:
is misschien wel beter

ik zeg:
even bellen?

jij zegt:
ja lekker, doe maar

ik zeg:
ok, tot zo, niet weggaan

jij zegt:
fijn!

Reacties

  1. Sinds wanneer publiceer jij onze msn-log? Volgens mij was dat niet de afspraak!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. sorry, ik had mezelf niet meer in de hand...

    even bellen?

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Verstopt en (bijna) vergeten

Ondanks dat het de heetste dag van het jaar lijkt te gaan worden, besluiten we het spontane plan voor een bucketlist wandeling door te zetten. Tijdens m'n studie ontdekte ik dat mijn grootouders eind jaren '20 als tieners de Sterkampen in Ommen hebben bezocht, waar Khrisnamurti zijn Theosofische Vereniging oprichtte rondom kasteel Eerde van baron Philip van Pallandt. Er loopt nog altijd een wandelroute over 'het vergeten pad' waar deze 'beeldenstormer' en zijn toeschouwers vele lezingen en meditaties hebben beleefd. Tijd om in die voetsporen van m'n grootouders te stappen. We starten met koffie daar waar we zeven uur later met een welverdiende ijsco eindigen: de stationsrestauratie van Ommen. Ik duik nog even snel het toilet in, is het plan. Maar als ik binnenkom en om me heen kijk, zie ik alleen ramen en een vrolijke muur. "Is hier misschien ook een toilet?", vraag ik bijna verontschuldigend. "Ja hoor, onder het poortje door", zegt de g