Doorgaan naar hoofdcontent

Update ding Chatten

ik zeg:
he hoi, iemand daar?

jij zegt:
...

ik zeg:
joehoe

jij zegt:
ha, ik was er wel

ik zeg:
zat je niet op te letten

jij zegt:
sorry

ik zeg:
geef niks. alles goed?

jij zegt:
mwah, beetje ruzie

ik zeg:
joh, hoezo?

jij zegt:
zit teveel achter de pc, te weinig tijd voor elkaar, dat soort dingen

ik zeg:
nou zeg, hij is zelf toch ook altijd weg?

jij zegt:
zegt dat 'ie weggaat omdat ik zoveel zit te chatten

ik zeg:
huh? wie is nu de kip en wie het ei?

jij zegt:
nou, ik ben wel het haasje volgens mij :-)

ik zeg:
en nu?

jij zegt:
tja, beetje dimmen denk ik

ik zeg:
en onze kwebbels dan?

jij zegt:
weet niet, even niet misschien

ik zeg:
maar houden we wel contact?

jij zegt:
ja joh, mailen we toch gewoon

ik zeg:
neh, veel te traag en saai

jij zegt:
is zo, maar hoe leg ik dan uit dat dit gewoon leuk en gezellig is?

ik zeg:
kweenie, chat anders eens met elkaar

jij zegt:
lachen, ik hier en hij boven zeker!

ik zeg:
zoiets :-)

jij zegt:
zal het eens voorstellen als hij weer thuis is

ik zeg:
is 'ie weg?

jij zegt:
ja, was echt boos, kweenie wat ik ermee moet

ik zeg:
joh, wil je erover praten?

jij zegt:
...

ik zeg:
gaat het?

jij zegt:
is misschien wel beter

ik zeg:
even bellen?

jij zegt:
ja lekker, doe maar

ik zeg:
ok, tot zo, niet weggaan

jij zegt:
fijn!

Reacties

  1. Sinds wanneer publiceer jij onze msn-log? Volgens mij was dat niet de afspraak!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. sorry, ik had mezelf niet meer in de hand...

    even bellen?

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Wisseltrofee

Ik mag als officiële zingevings vrijwilliger  aanschuiven bij de jaarlijkse algemene ledenvergadering van team Willem. Zo zit ik ineens in een net iets te krappe zaal vol Geestelijk Verzorgers. Door een speling van het lot kwam ik tegelijk aan met m'n mentor, vochten we om de laatste parkeerplaats en zaten we even later naast elkaar aan de thee. Een mooie gelegenheid om hem om raad te vragen over m'n eerste echte cliënt, want ik vond het allemaal best pittig. Volgens mij zit zij meer in de crisisfase dan in de aandachtfase en heeft ze nood aan een 'echte' geestelijk verzorger. "Bel me!", zegt hij gelijk. En hij wil de volgende keer ook wel mee. Kijk, daar heb ik wat  aan! Voor ik het weet staat er ineens een Willem-quiz op de agenda. Een quiz? Ja, ik had me kennelijk moeten verdiepen in de mooie cijfers uit het jaarverslag van 2023. Oh jee, die was me even ontgaan. In een vrolijke petje-op-petje-af variant racen we door de prestaties van dit zinvolle netwerk.