Doorgaan naar hoofdcontent

Liever een buitje dan een barst

iPhone haalt Apeldoorn van het scherm.
Gelukkig mag het op m'n HTC wel blijven regenen!

Reacties

 1. Ja, met Apple valt niet te spotten; zo'n firma laat natuurlijk niet tornen aan z'n image. Een iPhone blijft natuurlijk wel een fantastisch ehm..ding.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. en zo is het ;-)
  hij bevalt dus goed, begrijp ik?
  ik wen stap-voor-stap!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, is leuk speelgoed. Bellen doe ik er niet mee, maar overal internet is wel pretig. De camera is niet om naar huis te schrijven en de accu is maar zozo, maar voor de rest...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt bekend! Alleen bel ik er wel mee en laat dat internet voor wat het is. Zo Traag.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Astrid...dat stap voor stap wennen komt omdat jij GEEN apple hebt. Zou je wel een apple gehad hebben dan was je allang gewend...geloof me :-p

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hé, moet jij niet naar school ofzo ;-)
  Wie weet word ik ooit nog eens een appeltje!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Een kwart eeuw

En dan is het nu officieel: m'n grote jubileum. Vandaag precies 25 jaar geleden begon mijn eerste werkdag bij Bibliotheek Hengelo. Waarmee ik definitief de droom van een leven in de muziek achter me liet. Toch handig, twee diploma's. Ik begon in een bibliotheek met één pc en telefoon per kantoor en communiceren ging vooral via post en fax. Op de studieafdeling stond nog een kaartenbak, als back-up voor de digitale catalogus. Als inlichtingenmedewerker heb ik flink wat microfiches van oude kranten opgeruimd in het juiste hoesje, want die kon de klant echt niet zelf op volgorde zetten. Afijn, het waren andere tijden. De eeuwige constante was mijn inzet voor leesplezier en leesbevordering op basisscholen. Het ontwikkelen en aan de man brengen van een programma voor alle groepen en in een structurele samenwerking deed ik eerst lokaal, toen provinciaal en uiteindelijk landelijk. Dit jaar viert Nederland het 10-jarig bestaan van de Bibliotheek op school .  Vorige maand hoorden we dat