Doorgaan naar hoofdcontent

Liever een buitje dan een barst

iPhone haalt Apeldoorn van het scherm.
Gelukkig mag het op m'n HTC wel blijven regenen!

Reacties

 1. Ja, met Apple valt niet te spotten; zo'n firma laat natuurlijk niet tornen aan z'n image. Een iPhone blijft natuurlijk wel een fantastisch ehm..ding.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. en zo is het ;-)
  hij bevalt dus goed, begrijp ik?
  ik wen stap-voor-stap!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, is leuk speelgoed. Bellen doe ik er niet mee, maar overal internet is wel pretig. De camera is niet om naar huis te schrijven en de accu is maar zozo, maar voor de rest...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt bekend! Alleen bel ik er wel mee en laat dat internet voor wat het is. Zo Traag.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Astrid...dat stap voor stap wennen komt omdat jij GEEN apple hebt. Zou je wel een apple gehad hebben dan was je allang gewend...geloof me :-p

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hé, moet jij niet naar school ofzo ;-)
  Wie weet word ik ooit nog eens een appeltje!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Spa met bubbels

Het is al een tijd te druk. Ik ben al een tijd te moe. M'n lichaam doet zeer op plekken waar het nooit eerder zeer deed. Maar volgens de dokter ben ik kerngezond. Het zal een combinatie van factoren zijn, waaronder die beruchte vrouwenfase. Tijd dus voor wat verwennerij. Op advies heb ik een aantal Floatbaden geboekt in een magnesium spa. Een uur drijven in warm magnesiumwater in een prikkelarme cabine. Het schijnt voor alles goed te zijn wat met lichaam en geest te maken heeft. Kom maar door! Na een liefdevolle uitleg gaat de deur van m'n privé kamer op slot en neem ik eerst een heerlijke douche. In de cabine is het toch echt wel zoeken naar de juiste houding. Wat leg ik onder m'n hoofd. Hoe voorkom ik dat er water in m'n oren loopt. Jeetje, dat zout prikt echt op kleine wondjes! Ja, zo lijkt het lekker te zijn. Hè prut, licht vergeten uit te doen. Toch maar die warme cabine weer uit en dan opnieuw m'n houding zoeken. Dat valt nog niet mee zeg, een uur ontspannen.