Doorgaan naar hoofdcontent

Ugame Ulearn 2009

Scribbles was erbij, de Ugame Ulearn 2009 in Delft. Voor een persoonlijk verslag moet u nog 1 of 2 nachtjes slapen, maar als voorproefje hier vast een filmpje. Ja, het was een leuke dag!Reacties

 1. heyhey, het was toch erg tof om je te ontmoeten:) Mooi dat je ook genoten hebt. Ik heb me passief gedragen in vergelijking tot vorig jaar;) Maar het echt goed beleefd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Tom, dat iemand het nog eens 'tof' noemt om mij te hebben ontmoet ;-) Passief gedragen... qua organisatie, bedoel je dan toch zeker. Want verder kan ik me niet echt voorstellen hoe dat er bij jou uitziet, passief zijn! 't Was Tof.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Organisatie? Nou ja passief voor mijn doen...;) Maar natuurlijk is passief iets als de beleving bij oude media. TV kijken bijvoorbeeld is vaak eenrichtingsverkeer.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. TV kijken is niet alleen passief, maar ook nog eens heel vermoeiend. Ik word nu toch wel nieuwsgierig naar die niet-passieve Tom ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Kennismaken met Scribbles

Astrid van Dam Adviseur Jeugd & Onderwijs in de Bibliotheek Hengelo, Hof van Twente en Oldenzaal. Student Geestelijk begeleider Spiritualiteit & Zingeving aan de Academie voor Geesteswetenschappen . Dit weblog is begonnen als het werkboek voor de online cursus 23dingen en uitgegroeid tot een persoonlijke kijk op de (soms) wonderlijke wereld en de mensen om me heen. Werkterrein: Leesbeleving Taalontwikkeling Mediawijsheid Ontwikkelen en uitzetten van lokale en bovenlokale programma's Bieblog Hengelo redactie (Gestopt per oktober 2022) de Bibliotheek op school Werkgebied: Bibliotheek Hengelo , Hof van Twente en Oldenzaal Liefhebberij: Spiritualiteit & zingeving Zijnsoriëntatie Stilte Wereldvredesvlam Twente Lezen en schrijven Film Muziek Yoga en zwemmen Meer van en over Scribbles is te vinden onder de buttons in de navigatiebalk. **********