Doorgaan naar hoofdcontent

Ugame Ulearn 2009

Scribbles was erbij, de Ugame Ulearn 2009 in Delft. Voor een persoonlijk verslag moet u nog 1 of 2 nachtjes slapen, maar als voorproefje hier vast een filmpje. Ja, het was een leuke dag!Reacties

 1. heyhey, het was toch erg tof om je te ontmoeten:) Mooi dat je ook genoten hebt. Ik heb me passief gedragen in vergelijking tot vorig jaar;) Maar het echt goed beleefd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Tom, dat iemand het nog eens 'tof' noemt om mij te hebben ontmoet ;-) Passief gedragen... qua organisatie, bedoel je dan toch zeker. Want verder kan ik me niet echt voorstellen hoe dat er bij jou uitziet, passief zijn! 't Was Tof.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Organisatie? Nou ja passief voor mijn doen...;) Maar natuurlijk is passief iets als de beleving bij oude media. TV kijken bijvoorbeeld is vaak eenrichtingsverkeer.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. TV kijken is niet alleen passief, maar ook nog eens heel vermoeiend. Ik word nu toch wel nieuwsgierig naar die niet-passieve Tom ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Een kwart eeuw

En dan is het nu officieel: m'n grote jubileum. Vandaag precies 25 jaar geleden begon mijn eerste werkdag bij Bibliotheek Hengelo. Waarmee ik definitief de droom van een leven in de muziek achter me liet. Toch handig, twee diploma's. Ik begon in een bibliotheek met één pc en telefoon per kantoor en communiceren ging vooral via post en fax. Op de studieafdeling stond nog een kaartenbak, als back-up voor de digitale catalogus. Als inlichtingenmedewerker heb ik flink wat microfiches van oude kranten opgeruimd in het juiste hoesje, want die kon de klant echt niet zelf op volgorde zetten. Afijn, het waren andere tijden. De eeuwige constante was mijn inzet voor leesplezier en leesbevordering op basisscholen. Het ontwikkelen en aan de man brengen van een programma voor alle groepen en in een structurele samenwerking deed ik eerst lokaal, toen provinciaal en uiteindelijk landelijk. Dit jaar viert Nederland het 10-jarig bestaan van de Bibliotheek op school .  Vorige maand hoorden we dat