vrijdag 24 april 2009

Ugame Ulearn 2009

Scribbles was erbij, de Ugame Ulearn 2009 in Delft. Voor een persoonlijk verslag moet u nog 1 of 2 nachtjes slapen, maar als voorproefje hier vast een filmpje. Ja, het was een leuke dag!4 opmerkingen:

 1. heyhey, het was toch erg tof om je te ontmoeten:) Mooi dat je ook genoten hebt. Ik heb me passief gedragen in vergelijking tot vorig jaar;) Maar het echt goed beleefd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Tom, dat iemand het nog eens 'tof' noemt om mij te hebben ontmoet ;-) Passief gedragen... qua organisatie, bedoel je dan toch zeker. Want verder kan ik me niet echt voorstellen hoe dat er bij jou uitziet, passief zijn! 't Was Tof.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Organisatie? Nou ja passief voor mijn doen...;) Maar natuurlijk is passief iets als de beleving bij oude media. TV kijken bijvoorbeeld is vaak eenrichtingsverkeer.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. TV kijken is niet alleen passief, maar ook nog eens heel vermoeiend. Ik word nu toch wel nieuwsgierig naar die niet-passieve Tom ;-)

  BeantwoordenVerwijderen