Doorgaan naar hoofdcontent

Ugame Ulearn 2009

Scribbles was erbij, de Ugame Ulearn 2009 in Delft. Voor een persoonlijk verslag moet u nog 1 of 2 nachtjes slapen, maar als voorproefje hier vast een filmpje. Ja, het was een leuke dag!



Reacties

  1. heyhey, het was toch erg tof om je te ontmoeten:) Mooi dat je ook genoten hebt. Ik heb me passief gedragen in vergelijking tot vorig jaar;) Maar het echt goed beleefd!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ha Tom, dat iemand het nog eens 'tof' noemt om mij te hebben ontmoet ;-) Passief gedragen... qua organisatie, bedoel je dan toch zeker. Want verder kan ik me niet echt voorstellen hoe dat er bij jou uitziet, passief zijn! 't Was Tof.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Organisatie? Nou ja passief voor mijn doen...;) Maar natuurlijk is passief iets als de beleving bij oude media. TV kijken bijvoorbeeld is vaak eenrichtingsverkeer.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. TV kijken is niet alleen passief, maar ook nog eens heel vermoeiend. Ik word nu toch wel nieuwsgierig naar die niet-passieve Tom ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Kies: een gedicht

Bart Moeyaert was van januari 2006 t/m januari 2008 stadsdichter van Antwerpen. Alles wat hij in deze functie schreef - en meer - is gebundeld in Gedichten voor gelukkige mensen . Achterin staat vermeld voor welke gelegenheid elk gedicht is geschreven en hoe het onder de inwoners werd verspreid, variërend van duizenden emails en boekenleggers via de achterkant van theaterkaartjes tot één lange zin in de nieuwe stationshal. Naast deze bundel zijn de gedichten ook te beluisteren op de stadsdichterpodcast . Geweldig, want als er iemand is die het luisteren waard is, dan is dat Moeyaert wel! En zo'n podcast, dat lijkt me ook wel wat voor de stadsdichter van Hengelo , nietwaar? Daarom hierbij m'n favoriet uit deze bundel in beeld & geluid. Omdat deze zo mooi mijn persoonlijke vakantieoverpeinzing verwoordt. Stadsdichterpodcast: Kies Kies Bestaan kan iedereen. Er zijn vraagt moed. En wat de dichter doet is pleiten voor het een. Hij wil zijn leven niet door we