dinsdag 14 april 2009

Wie neemt Scribbles in de maling?


Dit weekend heeft een groot aantal mensen een fantastische speurtijd gehad: de ene helft speelde voor paashaas en verstopte 250 enveloppen kris-kras door het land, de andere helft ging als een Sherlock Holmes op zoek. Hoezo? Och, iets met Een Grote Bruine Envelop-actie. Typisch VPRO!

Ik beklaagde me al een beetje over de paashazen die kennelijk de weg naar Twente iets te lang vonden. Niks blijkt minder waar. Er ligt er zelfs één bijna onder m'n neus. Envelop nummer 251 nota bene! Bij het monument van de Vuurwerkramp.

Tenminste, daar lág een envelop. Ik heb echt m'n best gedaan. Maar dit is een open plek, met tig huishoudens die op je uitkijken, en het is toch een plek van 'bezinning'. Daar kun je nog net een rondje omheen lopen, maar ik ga echt geen stenen omdraaien of in de grond spitten. Straks denken ze nog dat ik nieuw bewijsmateriaal zoek...

Dus: of iemand was me voor (laat dat gauw even weten) of iemand speelt een heel gemeen spelletje. En Scribbles houdt niet van gemene spelletjes!

Sorry jongens, ik had graag m'n steentje bijgedragen.

9 opmerkingen:

 1. Dan is vast iemand je voor geweest. Wel jammer.....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vermoed dat ze je voor zijn geweest, check hier

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Huh, en die antennes dan? Raar commentaar bij de foto's.
  Maar ik had al wel het idee dat er iemand vreselijk zat mee te kijken hoe ik... en maar lachen dat ik niet...
  Ga jij anders morgen nog eens kijken, zou toch een mooie stunt zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Had er waarschijnlijk niets mee te maken. Volgens het kaartje zou de enveloppe in de krater moeten liggen. Ik ga morgen kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Halo Astrid, ik ben nog aan het bijkomen.

  Nee, hoor ben net 22:30 ook nog even wezen kijken en ik ook niks gevonden. Ik liep daar met een zaklampje en zag rondom steeds meer mensen zich voor de ramen verzamelen. Mensen met hondjes die bezorgt komen vragen of ik wat kwijt ben. In mijzelf dacht ja m'n verstand. Maar ben leeg weer huiswaarts gekeerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ha Edstep, ik zie het helemaal voor me. Met een zaklampje bij die krater ;-)
  Ik wilde Eazy nog als tip meegeven om een hond mee te nemen (of Skip aan een lijntje!), want dan valt het minder op als je daar rondhangt.

  Ik was even bang een Sherlock Holmes van niks te zijn geweest, maar nu lijkt het er toch echt op dat hij al weg is. Aan Eazy de kans om de eer te redden. Til alle bankjes op, keer de prullebakken binnenste buiten, draai het monument een keer om en graaf die krater helemaal uit. We wachten met spanning!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Misschien kun je wat verder naar het westen reizen?
  Ik weet toevallig dat er op prachtige plekjes in Overijssel nog wel een paar enveloppen verstopt liggen. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dus jij hebt ook voor paashaas gespeeld? Mooi is dat!
  Maar als het in m'n eigen dorp niet eens lukt, ga ik echt de deur niet uit ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik mocht ook paashaas zijn. En ja, dat was heel 'mooi' (mooi landschap, mooi weer, mooie mensen). ;)
  Sterkte met de hooikoorts.

  BeantwoordenVerwijderen